Zbohom, James Bond

pridal WonderWoman 15.2.2016 o 22:58


Daniel Craig už Bondom nebude.

Zrejme to raz muselo prísť. Nič nie je večné, iba ľudská tuposť a James Bond už nikdy nebude ako predtým. Daniel Craig sa totiž rozhodol, že ako agent 007 končí. Už ho omrzelo byť tým sexy elegantným hrdinom v obleku, čo zachraňuje svet. Po štyroch Bondovkách, konkrétne Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre, sa rozhodol vymeniť túto kultovú rolu za účinkovanie v seriáli Purity, ktorá bude mať niekoľko sérií. A tak vraj nebude mať na Bondovku čas. Zrejme to však nebude jediný dôvod.

Zainteresovaný zdroj tvrdí, že už pri natáčaní Spectre sa vyskytli nejaké problémy. Najprv so scenárom, potom sa Daniel zranil pri natáčaní a potreboval operáciu kolena. Mnohé scény preto točili znova a znova a to aj tesne pred tým, ako mal ísť film von. No a Daniel vraj začal byť príliš domýšľavý a začal mať pocit, že nemá dostatok kreatívneho priestoru, aby mohol rolu Bonda vylepšiť. To bol zrejme hlavný dôvod, prečo sa urazil a vyslovil krutý a jednoznačný rozsudok. Pre London´s Time Out magazín povedal, že je koniec. „Radšej by som rozbil toto sklo a podrezal si zápästie. Všetko čo chcem urobiť, je ísť ďalej.“ Tak ti ďakujeme, Daniel. Bude fakt skvelé tváriť sa pri ďalšom Bondovi, že vôbec nie je od veci iný herec. Na tom celom je len jediné pozitívum. Že medzi hercami, o ktorých sa špekuluje, že by mohli Daniela nahradiť, je okrem mien ako Tom Hiddleston, Henry Cavill, Idris Elba, Michael Fassbender, aj Tom Hardy. To by ma veruže veeľmi potešilo.

Zlý zlý Daniel v hnusnom svetri

A takto ho už neuvidíme

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk