Čo týždeň dal

pridal kara 16.2.2016 o 19:34


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

A začneme tým najlepším. Karolovi fakt preplo. Teda, to už vieme dávno, ale začínam mať pocit, že úplne vážne nasleduje Amandu Bynes a podľa jeho aktuálneho a neustále pretrvávajúceho správania na twitteri by som mu kľudne uverila aj nejakú psychózu. Aspoň by to všetko začalo dávať zmysel. Najskôr stokrát zmení názov albumu, potom sa poháda s Wizom, potom naloží Taylor Swift, medzitým ešte stihne obhajovať Billa Cosbyho a tvrdiť, že je nevinný…A najnovšie tvrdí, že je v mínuse 53 miliónov dolárov a včera vyzval Marka Zuckerberga, aby do neho a jeho nápadov investoval miliardu dolárov. Vraj nezáleží na peniazoch a on je bohatý duševne (skôr duševne chorý) a Markovi ešte odkázal, že aj keď má narodeniny*, mal by mu do zajtra zavolať. Ak hľadáte nekonečný zdroj zábavy, odporúčam vám follownúť si ho na twitteri. Kim, zober mu mobil, odinštaluj twitter a odvez ho na psychiatriu. Buď pre tento svet aspoň trocha užitočná.
p.s.1: *Mark má narodeniny v máji.
p.s.2: Karolov majetok je odhadovaný k roku 2016 na 145 miliónov dolárov.

Leonardo sa nám na BAFTA Awards vraj zakukal do jednej slečny…chvíľa napätia…a nie je to modelka! No dobre, troška fušuje aj modelingu, ale len veľmi okrajovo, je to hlavne moderátorka a pracovala napr. aj pre MTV Europe. Je z Írska, no žije v Londýne, kde na nedeľňajšom odovzdávaní cien vraj učarovala Leonardovi. 30 ročná Laura Whitmore je veľká kočka, takže sa Leovi ani nečudujem. Podľa svedkov celý večer flirtovali, Laure sa Leova pozornosť veľmi páčila a vraj ju pozval do hotelovej izby. No nielen ju, vybrali sa tam s partiou kamarátov, keďže Leo tam robil žúrku. Nepretržite sa jej venoval vraj až do piatej ráno.

41 ročná Alanis Morissette je tehotná. Druhé dieťa čaká s manželom Marion Treadwayom, s ktorým sú zobratí od roku 2010 a majú spolu už 5 ročného syna.

Natešená novopečená mamička Tyra Banks sa pochválila fotkou svojho syna Yorka. Drží ho na rukách, a tak ho nie je úplne celého vidno, no fotka je to milá, a tak ju tu máte:

Gwyneth Paltrow načapal Ignác pri fotení pre nejaký magazín a odfotil jej riť. Gwyneth sa v 43 rokoch chváli výbornou postavou a ja tlieskam od úžasu, že konečne vidím pekný ženský zadok a nie ďalšiu silikónovú kreatúru.

Scott Disick si možno pekne zarobí vďaka ďalšej pripravovanej sérii Dancing with the Stars. Nie je to prvýkrát, čo ho kvôli tomuto projektu oslovili, no podľa TMZ je to prvýkrát, kedy Scott prejavil záujem. Má ale jednu podmienku – chce za to pol milióna dolárov. Kardashianovská studňa s bohatstvom zrejme po rozchode s Kourtney vyschla, a tak sa potrebuje zabezpečiť.

Kylie ale v ich rodinnom biznise naďalej zotrváva a prichádza s ďalším projektom. Spojila sa so značkou SinfulColors a prichádza s vlastnou kolekciou lakov na nechty. Cena za kus bude tri doláre a na výber bude z dvadsiatich farieb.

Hudobníkom z No Doubt už sa nechce čakať na Gwen, kým ukončí svoju sólovú kariéru a opäť sa k nim pridá, a tak ju nahradili. Vraj ale len dovtedy, kým je ona zaneprázdnená prácou na iných projektoch. Ich novým spevákom sa stal Davey Havok – frontman kapely AFI.

Mean Tweets Jimmyho Kimmela majú ďalšie pokračovanie – tentokrát špeciálne hudobné kvôli Grammy:

Justin Bieber pre GQ magazín vysvetlil význam svojich tetovaní a priznal, že sa snažil tetovanie Seleninej tváre troška prekryť tieňovaním, no ľudia aj tak vedia, že ide o ňu.

Saturday Night Live ma tento víkend rozsekali reakciou na reakciu ľudí na Beyoncinu novú pesničku.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk