Kaley Cuoco neodchádzala z Grammy Awards sama

pridal WonderWoman 16.2.2016 o 21:39


Ktože s ňou odišiel nevedno kam?

Včera večer sa odovzdávali Grammy a keďže na celom internete sa nepísalo o ničom inom, museli prísť bulvárne online plátky s nejakou „senzáciou“. Tou pre niekoho bolo, že Kaley odchádzala z Republic Records After Párty v spoločnosti Sama Hunta. Že neviete, kto je Sam Hunt? Nevadí! Ani ja som to nevedela, ale o tom je život, každý deň sa naučíme niečo nové.

Sam Hunt je americký spevák a skladateľ a na Grammy vystupoval s country hviezdou Carrie Underwood. Spieval divne, falošne a nudne, takže fakt nevidím dôvod, prečo by s ním mala ísť Kaley domov. Alebo hocikam inam. Bulvár si ale dôvod vždy nájde a tak ich paparazzi horlivo fotili pri odchode z after párty. Náš Ignác to nefotil, je profesionálne vyškolený a má nos na škandály. Plus cit pre cecky, takže fotil hlavne hlboké dekolty prítomných dám. Ou a aby som nezabudla, ten chlap (Sam) mal na nohách mokasíny s leopardím vzorom. Leopardím! Kto by šiel domov s chlapom s leopardími topánkami???

Tuto to máme, „nový párik Hollywoodu“

Normálne to medzi nimi iskrí

Tá chémia je nepriehladnuteľná

Kaley si už mení stav na Facebooku

Hííí! Tu je v spoločnosti ďalšieho muža, aj s ním niečo má??

Myslím si, že Kaley je spoko aj sama

Tu zbadala tie leopardie topánky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk