Sir Paul sa nedostal na párty

pridal locco 17.2.2016 o 14:44


Lebo biletár nevedel, kto to vlastne je.

Iste vám neušlo, že pred pár dňami sa za morom odovzdávali Grammy Awards. A po každej poriadnej udalosti nesmie chýbať parádna žúrka. Jedna taká sa konala aj v hollywoodskom klube The Argyle. Usporiadal ju famózny rapper Tyga. Áno, to je ten tmavý fešáčisko, ktorý prostredníctvom svojej ebenovej pumpičky vdychuje po večeroch život gumenému bazéniku menom Kylie Jenner. Nakoľko bol tento rok nominovaný na cenu Grammy aj 73-ročný hudobník Paul McCartney, tak sa na túto párty vybral. Dokonca na ňu bol aj pozvaný. Spoločnosť mu robila manželka Nancy Shevell a pár kamošov, medzi ktorými boli aj herec Woody Harrelson, hudobník Beck a bubeník Taylor Hawkins.

Pri ich vstupe do klubu sa však vyskytol problém. Miestny biletár na túto rozveselenú partičku pozeral ako bača na ajfón, pretože ani jedného z týchto cudzincov nepoznal. Paul sa mu aj snažil vysvetliť, že kto pred ním vlastne stojí, no tomu kusu nábytku zle dovierali pánty. Čo už, ale prečo by ho mal vlastne poznať? Veď Paul je iba hudobná legenda, zlatých gramofónov má doma len 18, a peňazí má toľko, že každému followerovi členov rodiny Kardashian by mohol zaplatiť ročnú psychickú rehabilitáciu na Maledivách. Paul však toto faux pas zobral s humorom, dole máte video. Neskôr Tyga sadol za twitter a snažil sa celú situáciu objasniť. Aj to nájdete nižšie. A vlastne je aj dobre, že sa Paul na túto párty nedostal, lebo po pár chvíľach strávených medzi miestnou spoločnosťou by ho vystrelilo z mokasín. Rovno do kresla k doktorovi Chocholouškovi.

Ja poznám iba dve legendy – Tupaca a Mojseja

Počul som, že fúkaná Ďuriho Lelkeša stráca na objeme

Paul bol nominovaný na Grammy vďaka skladbe All Day, ktorú má na svedomí Kajo

Toto je Tyga, aj on raz bude legendou. Bude to prvý muž, ktorému po kontakte s Kardashiankami neopadali kérky

Inkriminované video







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk