Ako býva Rob Kardashian

pridal L 23.2.2016 o 22:39


Ako pekne si nažíva Rob Kardashian?

Vyzeralo to, že matkou roka je jednoznačne Kim. No a nie je. Predbehla ju jej vlastná mater, Kris Jenner. Hlava klanu k*riev vybudovala pre svoje dcéry kariéru (štetiek?) v Holyvúde, a hlavne vďaka nej celej im rodine pribúdaju na účte milióniky dolárov v podstate za nič. Dokonalá mamina a manažérka. 2 v 1. A nezaostáva ani v starostlivosti o syna Roba, ktorý sa rodine otočil chrbtom a vysral sa na tú ich reality show. Rob býval istý čas u Khloe, no keď sa na neho prilepila Blac Chyna s celým svojim silikónom, tak ho jednoducho vykopla z domu. Chudák Rob sa však najnovšie teší novému domisku, ktorý mu kúpila mama Kris.

Dom sa nachádza v ich obľúbenom Calabasase, kde býva celý ich klan pohromade. Za 2, 3 milióna je rob hrdým a šťastným majiteľom domu so 4 spálňami, 5 kúpeľňami, profesionálne vybavenou kuchyňou (aby náhodou nehladoval), obývačkou s kozubom, pracovňou (aby mal kde pracovať). Samozrejme, nechýba bazén a súkromné kúpele. Dokopy 395 metrov štvorcových, plus 1180 metrov štvorcových pozemok.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk