Čo týždeň dal

pridal kara 25.2.2016 o 13:53


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Lea Michele a Matthew Paetz sa rozišli. Teda, rozišiel sa on s ňou, vraj zo dňa na deň, bez vysvetlenia a odmieta s ňou ďalej komunikovať. Lea nechápe, internet hejtuje a jeho bývalý zamestnávateľ (firma poskytujúca eskort) ho obhajuje. Vraj je to slušný a čestný mladý muž a aj keď nevedia, čo sa medzi ním a Leou odohralo, nezaslúži si podľa nich toľký hejt od ľudí a od médií.

Rozchod Khloé Kardashian a Jamesa Hardena bol nakoniec predsa len o čosi dramatickejší, než sa na začiatku blízke zdroje tvárili. V najnovšej časti jej šou Koktails with Khloé priznala, že James ju podviedol. Ona vraj mala záujem len o nezáväzný vzťah, no on bol ten, ktorý chcel monogamiu, a nakoniec svoje záväzky nevedel dodržať.

Idylka nie je ani u jej staršej sestry. Scott Disick opäť pije. Minulý týždeň behal v New Yorku z jedného klubu do druhého, od jednej baby k druhej a od jednej flašky k druhej. Dokonca sa po internete šíri aj fotka, na ktorej drží nejakú fľašu. Kourtney je vraj poriadne nasratá a má v pláne neumožniť mu prístup k deťom, kým sa nedá do poriadku.

Chrissy Teigen robí reklamu svojej novej knihe, a tak poskytla exkluzívny rozhovor pre magazín People. V tom prezradila, že to, že čakajú dievčatko, nie je náhoda. Chrissy si vraj cielene vybrala ženské embryo, pretože chcela dať Johnovi dcéru. Plánujú ale aj ďalšie deti, čiže o chlapca nebudú ukrátení.

Aj keď Cheryl Fernandez-Versini stále oficiálne nepotvrdila rozvod, vyzerá to tak, že odlúčenie od jej muža jej prospieva. Na Fashion Weeku vyzerala konečne trocha zdravšie a bola vysmiata ako lečo.

Supermodelka Cindy Crawford cez víkend oslávila 50 rokov. Narodeniny strávila s manželom v mori na ostrove St. Barths, kde ju v bikinách nafotil Ignác.

Na St. Barths vyrazili minulý týždeň aj Neil Patrick Harris s manželom, a takto si prejavovali lásku aj napriek Ignácovi schovanému za palmou.

Justin Bieber sa opäť odhalil, akurát tentokrát to bolo úmyselné. Vyzliekol sa na stú titulku magazínu Clash. Ešteže sú tie jarné prázdniny, a tak skolabované 13ky nevynechajú vyučovanie.

Rihanna sa snaží žehliť si to u fanúšikov ceckami. Tie ukazuje v novom klipe na pesničku Work v priesvitnom tričku. Fanúšikovia sa na ňu hnevajú, lebo nielenže zrušila svoju účasť na Grammy len pol hodinu vopred,  rozhodla sa presunúť aj svoje plánované celosvetové turné.

Kaley Cuoco sa tento týždeň zastavila u Ellen, ktorej porozprávala aj o svojom novom tetovaní a o rozvode.

James Corden si minulý týždeň opäť v aute zaspieval s ďalšou veľkou hviezdou – tentokrát so Siou.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk