Zaľúbenci na Havaji

pridal WonderWoman 1.3.2016 o 22:13


Komu patria tie nepekné ženské nohy a sexy mužský hrudník?

Ak by som mala byť úplne úprimná, tak napíšem hnusné ženské nohy, ale nechcem o chvíľu vyzerať ako hejter toho, čomu sa vznešene hovorí krv a mlieko, tak zostaneme pri nepekných. Nielen nohy, ale celá ženská postava totiž patria Katy Perry a to sexy mužské torzo je Orlando Bloom. Ale nespoznali ste ich na prvý pohľad, však?

Títo dvaja čerství zaľúbenci si ruka v ruke vykračovali po zákutiach Havaja, kde trávili pracovno – romantický víkend. Katy tam mala totiž súkromné vystúpenie v rezorte Grand Wailea a verný Orlando ju tam sprevádzal. O nežné dotyky a zaľúbené pohľady z očí do očí nebola núdza a chudák Ignác, ktorý ako viete je do Katy až po uši, to všetko zdokumentoval. Fotiek síce nie je veľa, lebo si musel podchvíľou utierať slzy, ale vidno na nich, že tento párik už sa nemieni skrývať a nemajú problém prejaviť sa na verejnosti. Hlavne Orlando sa na Katy pozerá pohľadom, ktorý máme všetky tak rady. Ale ešte radšej máme pohľad na jeho telo bez trička, takže do toho, zaľúbenci, viac plážových výletov!


 

 


 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk