Bradley a Naomi na spoločných raňajkách

pridal WonderWoman 2.3.2016 o 22:21


Čo to má akože znamenať?

Bradley Cooper randí od apríla minulého roka s Irinou Shayk. To predsa vieme. Svoju lásku a vzájomné sexuálne sympatie si prejavovali na ulici, na pláži a určite aj za dverami spálne. Irina je predsa fakt kosť. Nedávno sa však začalo špekulovať o ich rozchode, vzápätí boli tieto špekulácie vyvrátené, no a teraz tu máme toto. Sobota ráno a Bradley si vykračuje zo spoločných raňajok s Naomi Campbell a dokonca spoločne odchádzajú nevedno kam Bradleyho autom. Že na tom nič nie je? Že už nevieme, o čom písať? Alebo že si už nemôžu muž a žena dať spoločné raňajky bez toho, aby medzi nimi nič nebolo? Tak si to teda rozoberme.

Bradley je sexy chlap. To je bez diskusie. Má takú zvláštnu charizmu a je vtipný, to v dnešnom svete bohate stačí. Takže pre Naomi je určite dostatočne atraktívny. A ona je zas svetoznáma modelka, síce v najlepších rokoch, ale je to ikona. Kto by si ju nechcel zapísať na svoj posteľový zoznam? A Bradley už jednu čokoládovú krásku mal, takže je tu možnosť, že opäť zatúžil po snedej partnerke. Ďalej by ma zaujímalo, čo také mohli spolu pri raňajkách riešiť, keď doteraz sa v spojení s nimi vôbec nehovorilo. Nie sú to starí kamoši, ani neriešia nejaký biznis. Jedinú spoločnú fotku (aspoň podľa google-u) majú z Met Gala 2014, kde spolu dosť natesno tancovali. Žeby to tam medzi nimi zaiskrilo? Neviem veru a netrúfam si vypustiť kačicu, že spolu niečo naozaj majú, ale príde mi to doosť pofidérne. Snáď sa to čoskoro nejako vysvetlí…

 

 

Tanečky z 2014

Naomi a Irina na spoločnej akcii. Pre ktorú bije Bradleyho srdce?

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk