Kendall ako blondína, Gigi ako brunetka

pridal kara 4.3.2016 o 22:59


Tak to vyzeralo na včerajšej módnej prehliadke značky Balmain. A nechýbala ani bitka s paparazzom.

Parížsky Fashion Week je v plnom prúde a včera bola jedna z jeho najväčších prehliadok. Pre značku Balmain predvádzalo veľa známych mien – okrem Kendall a Gigi nechýbala ani Rosie Huntington-Whiteley. Tá sa parochni tiež nevyhla. Z akého dôvodu im nasadili na hlavy parochne som sa nikde nedozvedela, ale účel to asi splnilo, keďže sa vďaka tomu o prehliadke dosť písalo. Kendall teda vyšla na prehliadkové mólo ako blondínka a Gigi a Rosie ako brunetky. Rosie sa veľmi nadšene netvárila, no Kendall a Gigi boli asi so svojím novým lookom spokojné, a tak si parochne nechali aj na žúr po prehliadke.

Žúrovať išli do nočného klubu L’Arc, no pri príchode nastal problém. Jeden z paparazzov pred podnikom sa dostal až príliš blízko k Gigi, čo Kendall vytočilo, a tak mu jednu struhla. Nasledovala veľká hádka, počas ktorej na seba kričali ako zmyslov zbavení, zatiaľ čo fotografov držal ich ochrankár.

Kendall ako blondínka

Gigi ako brunetka

Rosie ako brunetka

pri príchode do nočného klubu:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk