Jennifer Lawrence je žena dvoch tvárí

pridal WonderWoman 7.3.2016 o 6:22


Je to dáma s rúžom alebo sedlaňa s pivom?

Je jasné, že žena nemôže byť dvadsaťštyri hodín denne za peknú. Že aj my, obyčajné necelebritné ženy po príchode z práce zhodíme zo seba šaty, odkopneme lodičky, nahodíme sa do teplákov a rozvalíme sa na gauč. Ale jedno pravidlo by sme predsa len mali dodržiavať. Dámy nepľujú. A muži by ešte doplnili – nevypľúvajú. Ale nie o tom som chcela.

Jennifer Lawrence je opäť za elegantnú krásku v dvoch nových kampaniach pre Dior. Jedna je na kabelky a druhá na rúže. Produkt, ktorý by si ju ale zrejme do svojej kampane nepozval, je pivo. To totiž naša Jennifer vôbec nie elegantne vypľúva do mora. V piatok bola s partičkou kamarátov na výlete na Bahamách. Ako sa tak plavili na jachte, Jennifer si povedala, že si dá jedno pivko a keďže otvárač je príliš mainstream, použila starý intrákový trik a otvorila ho pomocou druhej fľaše. To by ešte bolo cool, ale po prvom hlte, ktorý asi zhodnotila ako odporný, vypľula odporné pivo do mora. Potom mu ešte dala šancu a kloktaním skúšala, či sa chuť nezmenila. Teda Jennifer, takto sa dáma nespráva. Keby si nemala po ruke otvorené more, napľula by si si aj do tej drahej Dior kabelky?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk