Kim valcuje twitter

pridal kara 12.3.2016 o 7:07


A zrejme zase začala nový selfie trend.

Na tých internetoch sa tento týždeň diali veľké veci. Jediná škoda, že sa u mňa doma na ne nedalo pripojiť, a tak som vám o tom všetkom nemohla napísať skôr. Všetko to začala jedna holá Kimina selfie. Človek by si myslel, že už sme ich videli toľko, že taká fotka nerozpúta žiadne vášne, ale opak bol pravdou. Kimina fotka, ktorá vznikla pred rokom, podráždila dosť veľa celebrít. Ako prvá sa ozvala najstaršia bosorka z Hókus pókus – Bette Midler, ktorá najnovšie okrem hereckej kariéry začala aj tú twitterovskú a práve na twitteri celkom úspešne a vtipne dissuje celebrity. Po zočení Kiminho nahého tela jej to nedalo, a tak napísala, že ak by Kim chcela zverejniť fotku nejakej časti jej tela, ktorú sme ešte nevideli, musela by ten foťák prehltnúť. Ozvala sa aj mladá herečka Chloe Grace Moretz, ktorá Kim upozornila, že by si mala uvedomiť, aké je dôležité mladým ženám ukázať, že máme viac čo ponúknuť než len naše telá. A potom to nasledovalo. Kim sa ospravedlnila, že reaguje neskôr, ale že si bola prevziať šek na 80 miliónov za jej hru a vložiť z toho 53 na jej a Karolov účet. Od Bette vypýtala nahé fotky a Chloe privítala na twitteri, keďže podľa nej nikto nevie, kto to je.

Z tohto mi vyplýva nasledovné – Kim číta pikošky. Odinštalovala teda na moju radu Karolovi twitter a ten to nezvládol, v absťáku jej ukradol telefón a svoj najnovší psychopatický výlev postoval z Kiminho účtu. Kim totiž tak nerozpráva a ani nepíše. Garantujem vám, že to bol on. A nemyslím si to len ja, ale aj celý zvyšok internetu, a tak Kim v snahe obhájiť svojho psychotického manžela pridala ďalší tweet, v ktorom nás presviedča, že všetko písala ona. Uverím tomu jedine v prípade, že sa u nej už začala prejavovať indukovaná psychóza z Karolových stavov.

Mohol to byť taký pekný rušný internetový deň, no celebrity sa rozhodli pokračovať a urobiť z toho celý týždeň. Miley sa k celej tejto twitterovskej hádke vyjadrila na svojom instagrame a nazvala správanie zúčastnených lacným (áno, Miley niekoho nazýva lacným) a zaželala všetkým ženám krásne MDŽ. Ani Pink sa nepáčilo, čo sa udialo, a tak sa na twitteri vyjadrila, že ženy by mali využívať svoju silu a svoj talent a nie svoje telo. Ľudia na twitteri zas začali vyťahovať aj Kimine slávne video, ktoré naštartovalo jej kariéru, čo už bolo pre ňu poslednou kvapkou a tak napísala otvorený list, v ktorom vysvetlila, že nechápe, aký s ňou majú ľudia problém – nepije, neužíva drogy, nikdy nespáchala žiaden zločin, a napriek tomu ju ľudia majú za zlý vzor pre mladých. Upozornila aj na fakt, že sex tape natočila už pred 13 rokmi, a tak by asi bolo načase, keby to už ľudia prestali riešiť – že ona už prestala. Vraj odmieta svoj život žiť podľa tých, ktorí majú problém s jej sexualitou.

Čakala by som, že to skončí aspoň tu, ale opäť sa tak nestalo. Na vlne tejto internetovej hystérie sa rozhodla zviesť aj Courtney Stodden, ktorá tiež pridala nahú selfie inšpirovanú práve tou Kiminou. Takú zozdieľala aj Sharon Osbourne, no ľudia špekulujú, či je na fotke aj jej telo, alebo len jej hlava. A definitívnu bodku tomu dala Bette Midler, ktorá teda na Kiminu žiadosť zozdieľala svoju „nahú“ fotku, na ktorej ľudí vyzýva, aby podporili charitu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk