Kate Upton je žienka domáca

pridal kara 13.3.2016 o 19:55


Taká vraj bola téma jej najnovšieho fotenia.

No kde nastala chyba, to fakt netuším. Na jednej fotke sa síce Kate vo večerných šatách opiera o kuchynskú linku, ale žienku domácu v nej teda fakt nevidím. Fotky vznikli pre sté vydanie V magazínu, ktorého titulku zdobí Britney Spears. O Kate nebolo v poslednom čase veľmi počuť, posledné fotenie pre nejaký magazín absolvovala v septembri. A keďže asi číta pikošky a minule sa tu dočítala, že jej miesto ceckatej modelky zaujala Charlotte McKinney, zľakla sa a nejaké fotenie hneď zorganizovala.

Za jej neaktivitou v modelingu stojí jej herecká kariéra, ktorú sa pokúša rozbehnúť. Natáčala film The Disaster Artist, ktorý by mal niekedy v tomto roku uzrieť svetlo sveta. V ňom si zahrala po boku známych hercov ako Bryan Cranston, James Franco, Seth Rogen, Zac Efron, Josh Hutcherson a Sharon Stone. O čom film bude sa mi nepodarilo zistiť, no vzhľadom na jeho obsadenie ma to ani veľmi nezaujíma, lebo tipujem, že to nebude moja šálka kávy.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk