Dlhovlasá Miley Cyrus

pridal WonderWoman 14.3.2016 o 20:36


Konečne pohľad na ňu nevyvoláva dávivý reflex.

Je pravda, že odkedy sú Miley a Liam zase spolu, dosť skrotla a nevyvádza ako predtým. Ešte si síce vybehne na nákupy bez podprsenky, ale oproti tomu, čo stvárala minulý rok, to je zanedbateľné. Veď viete, umelý penis a podobne. Ale skúsme to vytesniť z našich čistých myslí a sústrediť sa na príjemnejšiu podobu Miley.

Normálne sú pre mňa parochne hnusná umelá divná vec, ale v prípade Miley je to niečo, čo by som jej nechala nariadiť súdom dovtedy, kým jej nedorastú vlastné vlasy. V dlhej blond parochni je totiž fakt pekná, vyzerá nežne, žensky a hlavne normálne. Môžeme za to poďakovať Woodymu Allenovi, ktorý momentálne v New Yorku natáča nový seriál a rozhodol sa obsadiť aj Miley. Súdiac podľa farebného ponča a kytičky snežienok v ruke stvárňuje Miley nejakú mladú hipisáčku. Tento štýl jej je veľmi blízky, ale našťastie nechala jointa doma a seriózne pracuje, za čo ju určite pochváli aj jej milovaný Liam. Len tak ďalej Miley, takto sa nám páčiš a takúto ťa budeme pri Liamovi akceptovať.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk