Čo dva týždne dali

pridal kara 16.3.2016 o 20:47


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Amanda Seyfried má nového frajera. Po rozchode s Justinom Longom si začala s ďalším hereckým kolegom – Thomasom Sadoskim. Spoznali sa minulý rok na Broadwayi.

67 ročný Steven Tyler má novú frajerku. Je ňou jeho 28 ročná osobná asistentka Aimee Ann Preston. Tá je, mimochodom, ešte o 10 rokov mladšia než jeho dcéra Liv Tyler. Toto asi nikdy nepochopím, ale teda veď nech sa ľúbia.

Cheryl Cole a Liam Payne do toho skočili celkom po hlave. Ale veď to u nej býva zvykom. Nechýbajú sladké odkazy na sociálnych sieťach a už sa dokonca svetom prechádzajú ruka v ruke.

Ignác sa pochlapil. Konečne máme na svete nepriestrelný dôkaz o tom, že Kristen Stewart je lesbička. So svojou novou frajerkou sa bozkávala v uliciach Paríža.

Ako som predpokladala, Future sa zo zásnub Ciary asi veľmi neteší. Len pár hodín po tom, čo boli zásnuby oznámené svetu cez instagram, sa Future vybral v Texase do strip klubu, v ktorom strávil niekoľko hodín a minul tam 21 tisíc dolárov.

Kim sa podelila o druhú fotku Svätého a ten je na nej tuším ešte chutnejší ako na tej prvej. Keď už nič iné, tak aspoň deti robí pekné.

Mindy Mann, ktorá rozbila vzťah Gwen Stefani a Gavina Rossdalea, je tehotná. No nevedno s kým. Pár mesiacov sa stretáva s týmto mladíkom na fotke, no vraj nikomu nepovedala, kto je otcom jej dieťaťa. A aby troška zamiešala karty a podporila špekulácie médií, vybehla si pred dvoma týždňami s Gavinom na obed. Myslím, že to ešte bude zaujímavé.

V očakávaní sú aj Hilaria a Alec Baldwinovci. Hilaria je tehotná už tretíkrát za posledné tri roky. Najnovší prírastok do rodiny očakávajú na jeseň.

Ryan Gosling je dokonalý muž. Cez víkend si tak šoféroval v Palm Springs v Kalifornii, keď si zrazu všimol, že po ceste s rušnou premávkou pobehuje psík. Neváhal ani chvíľu, zastavil auto, utekal chytiť psíka a nakoniec ho vrátil do rúk majiteľa.  A mne neostáva nič iné, len dodať: Ryan, vezmeš si ma?

4. marca by mala Bobbi Kristina 23 rokov, no týchto narodenín sa už, bohužiaľ, nedožila. V tento deň bola zverejnená oficiálna príčina jej smrti. Za tou stojí kombinácia drog a utopenia. V jej tele sa v čase smrti nachádzala marihuana, alkohol, droga podobná kokaínu, sedatíva, morfium a lieky proti úzkosti.

Lena Dunham bola 5. marca prevezená do nemocnice a hospitalizovaná. Praskla jej totiž cysta na vaječníku, a to rozhodne nie je žiadna sranda, keďže musela podstúpiť aj operáciu. Už je doma a všetko je v poriadku, čo je vidno aj na jej aktivite na sociálnych sieťach.

Oranžové vlasy Paris Jackson boli len prechodným štádiom k blond. Neviem sa rozhodnúť, ktorá verzia je horšia. A také pekné dievča to bolo…

Cindy Crawford a jej krásna 14 ročná dcéra Kaia Gerber sa na nás usmievajú z najnovšej titulky francúzskeho Vogue. Myslím, že o mladej budeme ešte veľa počuť, je dokonca krajšia než jej mama kedysi.

V Saturday Night Live sa tento víkend objavila Ariana Grande, ktorá si si v scénke „Tidal“ zaspievala Britney Spears, Rihannu, Whitney Houston a Shakiru. A zvládla to na jednotku.

Dlho očakávaný trailer na reboot Ghostbusters je konečne vonku:

Bradleymu Cooperovi teda je čo závidieť. Irina má novú reklamu pre značku Intimissimi a vyzerá v nej fakt výborne.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk