Candice je tehotná

pridal kara 19.3.2016 o 18:52


Bábätko čaká so snúbencom Hermannom Nicolim.

Po Behati Prinsloo nám otehotnela aj druhá Victoria´s Secret modelka. Všetky ašpirujúce modelky asi teraz plačú od radosti a dúfajú, že sa na im podarí dostať na ich miesto. A plače asi aj veľa mužov, ale z iného dôvodu. Medzi týmito mužmi je dozaista aj náš locco. A určite aj zombie, aj keď ten nás už neľúbi a nechodí sem. Candicine telo totiž poznačí tehotenstvo, a to je pre nich dôvod na plač. Ale nebála by som sa, Candice je vo výbornej forme a svoje dokonalé telo bude mať naspäť určite len pár týždňov po pôrode. A na tento svet príde ďalší pekný človek, čo je určite tiež plus. Možno Candice odrodí novú generáciu VS modeliek, takže sa budete mať na čo pozerať aj o 20 rokov, páni.

Candice ešte tehotenstvo nepotvrdila, no rovnako ako v prípade Behati to za ňu urobili blízke zdroje. Candice aj Hermann sa na bábätko vraj veľmi tešia. Candice sa ale ešte teší aj z toho, že jej najlepšia kamoška a kolegyňa je tehotná spolu s ňou. A nielen to, sú približne aj rovnako dlho tehotné, čiže všetko zažívajú spolu a z ich bábätiek budú zrejme najlepší kamoši.

Vyzerá to teda tak, že po VS Fashion Show boli skutočne búrlivé oslavy, pri ktorých sa zabudlo na ochranu. Alebo si to dievčatá naplánovali schválne tak, aby mali pred ďalšou prehliadkou ešte pár mesiacov na chudnutie a cvičenie. Vidím to skôr na tú druhú možnosť.

Candice a Hermann







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk