Cobainove ženy

pridal kara 22.3.2016 o 21:13


Courtney Love a Frances Bean Cobain po rokoch opäť spolu.

A to je veľká vec, vzhľadom na ich minulosť. Po rokoch problémového vzťahu sa včera večer objavili spoločne na akcii Women In Creativity v Londýne. A dokonca sa obe zladili do čiernej a bielej.

Toto veľké uzmierenie prichádza po rokoch zlého vzťahu. V roku 2009 podala Frances žiadosť o zákaz približovania pre jej matku po tom, čo ju fyzicky napadla. Frances vtedy pod prísahou tvrdila aj to, že jej mama fetuje, odkedy si pamätá, žije len na tabletkách na upokojenie, cigaretách, s ktorými pravidelne zaspáva v ústach, čím ohrozuje jej bezpečnosť a že jej hromadenie bordelu spôsobilo smrť ich mačky a psa. Pes vraj zomrel po tom, čo zjedol rozhádzané tabletky. Mačka sa zas zamotala do rozhádzaných látok a krabíc, kde sa udusila. Zákaz približovania žiadala aj pre psíka, ktorý vyčínanie jej mamy dovtedy prežil.

Po súdnych ťahaniciach bol chvíľu kľud, no Frances sa minulý rok vydala a mamu na svadbu nepozvala, čo sa jej vraj veľmi dotklo. Teraz to ale vyzerá tak, že sa im vojnovú sekeru podarilo zakopať – minimálne na tú chvíľu, ktorú pózovali fotografom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk