Fashion LA Awards

pridal WonderWoman 23.3.2016 o 22:16


Opäť sa odovzdávali ocenenia.

Zatiaľ čo u nás môžu celebrity vyhrať len Slávika alebo Ota (gratulujem, Adela), v Hollywoode sa v kuse odovzdávajú nejaké ceny. Highlightom roka už síce bolo odovzdávanie Oscarov, ale nie každý má možnosť nechať sa na plátne znásilniť medveďom a získať za to zlatú sošku ako Leo. Takže pre takých ľudí tu bolo v nedeľu Fashion LA Awards.

Druhý ročník odovzdávania týchto cien sa konal v hoteli Sunset Tower a uvádzala ho Nicole Richie. Ceny odovzdávali ľuďom z módneho priemyslu celebrity, ktoré s nimi spolupracovali, a hovorili pri tom samé pekné slová chvály a obdivu. Väčšinou šlo o pre nás neznámych ľudí, ale za zmienku určite stojí prvenstvo Belly Hadid v kategórii modelka roka a Karolka Lagerfeldka v kategórii módna ikona. Pre Karlíka to ale asi nebolo až tak zaujímavé ocenenie, keďže sa na odovzdávanie vôbec nedostavil. Cenu za neho prevzala Lady Gaga a okrem nej sa na tomto podujatí zúčastnilo aj veľa iných známych tvári, veď pozrite galériu.

Bella Hadid a The Weeknd

Gigi a Bella Hadid

Gigi Hadid

Kate Hudson

 Kim Kardashian

Ciara

 Lady Gaga a Kate Hudson

Kris Jenner a Corey Gamble

Jennifer Lopez

Nicole Richie

Rosie Huntington-Whiteley

 Alessandra Ambrosio

Lady Gaga

Deti Cindy Crawford

Pamela Anderson so synmi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk