Veľkonočný zajačik menom North

pridal WonderWoman 23.3.2016 o 22:48


Veľká noc sa nezadržateľne blíži.

Včera sme rozoberali problematiku škaredých detí a dnes tu máme jedno pekné. To len dokazuje, že na svete ešte existuje rovnováha. North má to šťastie, že aj keď je jej mama chodiaca napichaná riť a ocko je mentálne narušený, nijak to nepoznačilo jej zjav a zatiaľ si zachováva peknú tváričku a ešte krajšie kučeravé vlasy. Je pravda, že po Karolovi zdedila schopnosť permanentne sa neusmievať, ale zas kto by mal chuť usmievať sa, keď za vami stále behá buď matka, alebo paparazzi s foťákom.

Inak tomu nebolo ani včera, keď spolu so svojou sesternicou Penelope lovili veľkonočné vajíčka na UnderWood farme. Prezlečené za malých chutných zajkov hľadali vajíčka v tráve a zbierali ich do malých prútených košíčkov. A za nimi behala veľká mama zajačica Kim. Po úspešnom vajíčkovom zbere si šli North s Penelope pokecať s veľkým bielym zajacom a povoziť sa na poníkoch s farebnými hrivami. A ako o tom píšem, začínam sa cítiť ako po užití LSD. Ešteže my takéto zvyky nemáme, nech žije stará dobrá šibačka a oblievačka!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk