Justin už zase depkuje

pridal WonderWoman 24.3.2016 o 0:03


Tomu chalanovi nie je nič dosť dobré.

Len pred niekoľkými dňami odštartoval svoje obrovské turné a už má nejaký problém. A zase raz so svojimi fanúšikmi. Už minulý rok sa predviedol, keď buzeroval ľudí, ktorí dobrovoľne zaplatili, aby ho mohli vidieť vystupovať (nikdy ich nepochopím). A teraz opäť spôsobil niekoľko pokusov o samovraždu, prípadne sebapoškodzovania, keď zrušil všetky plánované meet and greets s fanúšikmi. To sú tie stretnutia, kedy s vami Justin prehodí pár slov, odfotí sa s vami a dokonca vás objíme. Neviem, či existuje suma, za ktorú by som bola ochotná toto absolvovať. Možno keby sa strašne opijem a tou sumou si vyplatím hypotéku, tak by to šlo. Ale bez fotiek, tú hanbu by som po vytriezvení neprežila.

A čo sa teda stalo, že sa Justin takto rozhodol? V utorok zozdieľal na svojom Instagrame fotku s fanúšičkou a vyhlásil, že s tým končí. „Skončil som s pocitmi vyčerpania a naplnením spirituálnej energie iných ľudí. Som z toho veľmi vyčerpaný a nešťastný. Chcú, aby som ľudí rozosmieval a robil šťastnými, ale nie na môj úkor. Vždy to vo mne zanechalo pocit mentálneho a emocionálneho vyčerpania až do bodu depresie. Tlak z toho, aby som bol tým, koho ľudia očakávajú, je pre mňa viac, než dokážem uniesť. Nikdy som nechcel sklamať, ale cítim, že vám chcem dať radšej show a albumy, ako som sľúbil. Nedokážem ani vysloviť, ako mi je to ľúto, a želal by som si, aby to pre mňa nebolo tak ťažké… A chcem zostať v zdravom rozpoložení mysle, aby som vám mohol dať tú najlepšiu show, akú ste kedy videli.“ No, čo k tomu dodať. Strašne to má ťažké chalan, asi si stále nezvykol (po tých rokoch v showbiznise), že je to aj o tlaku a o uspokojovaní potrieb fanúšikov. Snáď to teda zvládne, chudáčik…

 

Justin v pondelok, keď bolo ešte všetko okrem jeho výzoru v pohode







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk