Frances Bean Cobain sa rozvádza

pridal kara 26.3.2016 o 21:09


No vydatá bola dlhšie, než si myslíte. Až závratných 21 mesiacov.

Frances totiž svoju svadbu utajila ešte lepšie, než sme si pôvodne mysleli. Skutočný dátum svadby sme sa dozvedeli až z rozvodových papierov a bol ním 29. jún 2014. Od svadby teda neubehli ešte ani dva roky a už je tu rozvod. Frances a Isaiah Silva spolu boli 5 rokov, manželmi boli 21 mesiacov. Šikovná je tá Frances, ešte len 23 rokov má a už bude rozvedená. To nestihne len tak hocikto.

Dôvod rozvodu síce zatiaľ nepoznáme, ale určite sa ho čoskoro dozvieme. Frances vraj dala v rozvodových papieroch veľmi jasne najavo, že Isaiah by si radšej nemal robiť ani len nároky na dedičstvo po jej tatkovi. To je vraj slušná kôpka peňazí – 450 miliónov dolárov. No aj keď Isaiah vyzerá ako Kurt a má aj vlastnú rockovú kapelu, k jeho prachom sa asi nedostane.

Odhadujem, že práve tento rozvod stojí za vylepšením vzťahov medzi mamou a dcérou. Ostáva len dúfať, že Courtney nie je tá, ktorá dáva mladej rady ohľadom vzťahov…

Frances a Isaiah kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk