Kristen Stewart bez frajerky

pridal WonderWoman 26.3.2016 o 21:23


Smutný pohľad do zeme je späť.

Po romantickom týždni strávenom so svojou novou frajerkou v Paríži je Kristen späť v Hollywoode. Po krásnych dňoch plných smiechu a bozkov nasadila Kristen svoj typický zdeptaný výraz a odlúčenie od svojej drahej Francúzky Soko demonštruje aj mastnými vlasmi. A ak by chcel niekto namietať, že možno len nemala čas si ich umyť, tak pre toho mám len dve slová. Suchý šampón.

Smutná Kristínka si vyšla na obed s kamošmi, aby im ukázala fotky Eiffelovky a Víťazného oblúku a podelila sa s nimi o zážitky s frajdou. Tak to aspoň býva u bežných ľudí, ale neviem, či to tak má aj Kristen. Aby sme sa ale netočili len okolo jej momentálne osamelého a mastného života, pozrime sa na to, v akých filmoch ju tento rok uvidíme. Prvým je romantická komédia Woodyho Allena s názvom Café society. Pri natáčaní ju už Ignác vyfotil, ako sa bozkáva s Jesseiem Eisenbergom. Okrem neho tam hrá aj Blake Lively, ktorá zrejme popri natáčaní hnusného filmu so žralokmi potrebovala aj nejakú oddychovku. Druhý film, v ktorom Kristen uvidíme, je horor Personal shopper, ktorý sa natáčal v Paríži a v Prahe a tretím vojnová dráma Billy Lynn’s Long Halftime Walk, v ktorej si zahrá aj Vin Diesel. Ja som len zvedavá, koľko hereckých výrazov Kristen v týchto filmoch vystrieda. Môj optimistický tip sú dva.

Kristen takto rped týždňom s angorským králikom Soko







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk