Veľkonočný zajac Karol

pridal WonderWoman 28.3.2016 o 19:20


Zajačí chrup vychytal.

V Amerike je možné všetko. Je to krajina neobmedzených možností. Je to krajina, kde sa z čierneho rappera cez noc stane biely zajac. Úžasné niečo. Ale nešlo o žiaden zázrak, ani v redakcii nefetujeme, to sa len milujúci tatko Karol prezliekol za veľkonočného zajaca, aby spravil radosť svojej prvorodenej a nechtiac aj nám. Veď môže byť niečo viac komické? Rozhodne nebol zlatý ako North so zajačími uškami pred pár dňami.

V nedeľu oslavovali Westovci spolu s Kardashianovcami Veľkú noc. North sa ako obvykle hrala so svojim bratrancom a sesternicami, keď tu zrazu nakráčal do miestnosti obrí zajac, ej kej ej Karol a vyčaril jej tak na tvári široký úsmev. Hneď k nemu bežala, objímala ho a dokonca si spolu strihli taneček. Vďaka Kim, ktorá má telefón večne prilepený k ruke a fotí alebo nátača, máme aj video. Karol v tom nebol sám, za obrieho zajaca sa prezliekol dokonca aj Tyga, čo ocenila v prvom rade Kylie a nechcem vedieť, ako neskôr ten kostým využili. Tak šťastnú Veľkú noc, pikoškári.

Tu ho máme, zajka

Kylie bozkáva Karola?? Nie, to je prezlečený Tyga

Aj Kourtney sa odfotila so zajacmi

Hádajte, komu patria tie mini Yeezy tenisky

 

 Karolovo verejné poníženie na videu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk