Opäť spolu?

pridal kara 29.3.2016 o 19:32


Courteney Cox a Johnny McDaid bez seba teda veľmi dlho nevydržali.

Veľkonočné sviatky trávili spoločne a nechýbala ani jej 11 ročná dcéra Coco, ktorá bola pekne tematicky zmaľovaná ako kraslica a na nohách mala opätky. Ale trocha ju chápem, mať za mamu Courteney a vyzerať ako David Arquette v šatách, to asi nie je ľahké. A tak malá už teraz robí, čo je v jej silách.

Courtney, Johnny a Coco trávili nedeľu v Malibu, kde si vyšli na nákupy kozmetiky do Sephory. Bývalí snúbenci sa síce nedržali za ruky a ani si nijak inak neprejavovali náklonnosť, no hneď sa rozvírili reči o tom, či náhodou nie sú zase spolu. Johnny sa po decembrovom zrušení zásnub totiž presťahoval naspäť do Anglicka, a keďže párik spolu ani nemá deti, je takýto rodinný výlet rozhodne dobrým základom pre špekulácie. Ešte o čosi viac možno preto, že toto je prvýkrát, čo boli od rozchodu spolu videní na verejnosti.

Médiá teda pátrali po tom, čo sa to vlastne deje, a Courtney dala povolenie svojej hovorkyni, aby sa k týmto fotkám vyjadrila. Žiadne popretie obnoveného vzťahu sa ale nekonalo a jej hovorkyňa povedala len: „Veľmi im na sebe záleží a trávia spolu čas.“ A mne z toho vyplýva, že asi nepotrvá dlho, kým ich uvidíme niekde opäť oficiálne ruka v ruke.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk