Rodinka v kostole

pridal WonderWoman 29.3.2016 o 21:19


Affleckovci sa vybrali na nedeľnú omšu.

Keď sa tak na túto na oko šťastnú rodinku dívam, napadne mi, prečo sa vôbec rozvádzali. Jennifer to síce už niekoľkokrát vysvetľovala, a samozrejme chápem, že zahýbanie s pestúnkou je čosi ako posledný klinec do rakvy, ale aj napriek tomu stále fungujú normálne. A v očiach človeka, ktorý žil celý život mimo civilizácie a nepozná ich, vyzerajú ako normálna usporiadaná rodina.

Na veľkonočnú nedeľu sa vzorne vybrali na omšu, pričom však opäť raz zabudli doma svoju najstaršiu dcéru Violet. Buď je to dieťa už v puberte a robí takú zlotu, že má permanentne domáce väzenie, alebo je ateistka a odmieta chodiť so zvyškom rodiny do kostola. Alebo (a to je asi najpravdepodobnejšie) sa odmieta hrať na one big happy family a trucuje doma. Každopádne dúfam, že Ben sa na omši stihol vyspovedať zo sprznenia Batmana a že sľúbil pred Bohom, že už ho nikdy, nikdy hrať nebude. Amen.

Ben s Jennifer, Seraphinou a Samuelom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk