Nevyšlo to ani do tretice

pridal kara 2.4.2016 o 18:08


Drew Barrymore sa tretíkrát rozvádza.

Drew Barrymore nemá veľmi šťastie v láske. Vraví sa, že do tretice všetko dobré, no v tomto prípade to veľmi neplatilo. Z manželstva s Willom Kopelmanom síce vzišli dve deti, ale je dosť smutné, že mladšia Frankie nemá ešte ani dva roky, a jej rodičia už idú od seba.

Správy o tom, že v tomto vzťahu nie je všetko s kostolným poriadkom, sa dostali do médií len túto noc. Zdroj pre Page Six prezradil, že majú problémy, no snažia sa ostať si blízki kvôli deťom. Tento blízky zdroj sa ešte trocha zahral na psychológa a prezradil aj to, čo podľa neho stojí za problémami: „Drew mala veľmi rebelantské a divoké detstvo a nemala okolo seba žiadnu rodinu. Aj keď je z nej teraz už iný človek a skvelá matka, niektoré z tých vecí si skrátka človek nesie so sebou.“

Nemuseli sme čakať dlho a už máme aj oficiálne vyjadrenie páru, a to je v skutku originálne, žiadne nacvičené tisíckrát opakované frázy: „Nanešťastie, naša rodina sa bude právne rozdeľovať, ale nemáme ten pocit, že by sme kvôli tomu rodinou byť prestávali. Rozvod môže pre niekoho znamenať zlyhanie, ale nakoniec začnete nachádzať utešenie v tom, že život ide ďalej. Naše deti sú naším vesmírom a tešíme sa na to, že s nimi strávime zvyšok našich životov a sú pre nás prioritou.“

Pre Drew to bude už tretí rozvod a má za sebou ešte aj dvoje zrušené zásnuby. V láske sa jej skrátka veľmi nedarí. Will a Drew začali randiť v roku 2011. Zásnuby oznámili v januári 2012 a vzali sa 2. júna 2012. 26. septembra 2012 sa im narodila dcérka Olive a 22 apríla 2014 dcérka Frankie.

bejvávalo

Drew, Frankie a Olive







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk