To je ale šuter

pridal kara 5.4.2016 o 19:40


Ktoré dve celebritky sa zasnúbili po trojmesačnej známosti?

Tým šťastným párikom sú Rob Kardashian a Blac Chyna. Rob sa včera večer odhodlal a pokľakol pred Blac Chynu s diamantovým 7-karátovým prsteňom za 325 tisíc dolárov. Blac mu nadšene odpovedala áno a hrdličky sa vybrali svoje zásnuby osláviť celkom netradične. Nebolo to v posteli a ani romantickou večerou vo dvojici. Rob a Blac si vyrazili do striptízového klubu.

Správy o ich zásnubách sa začali šíriť po tom, čo Blac pridala fotku, na ktorej sa chváli prsteňom, a dopísala k tomu: ÁNO!..!..! Ako prvá sa ozvala Amber Rose, ktorá páriku zagratulovala na twitteri a na instagrame ešte dodala, že treba rýchlo pripraviť svadbu, aby mohli začať pracovať na veľa deťoch a že nikdy nevidela jej najlepšiu kamošku takú šťastnú. Na sociálnych sieťach gratuloval aj Ben Baller, ktorý vyrába šperky celebritám a vyrobil aj tento prsteň. Ben je s Robom dlhoročný kamarát a tiež dodal, že Roba nikdy nevidel takého šťastného.

Rob a Blac do toho skočili celkom po hlave – randiť začali len v januári. Aj keď už to chvíľu vyzeralo na problémy v raji, nakoniec sa ukázalo, že je všetko v poriadku a obaja sa usmievajú od ucha k uchu. A aj keď je toto celkom čudné spojenie, ja im držím palce. Rob je totiž asi jediný Kardashian, ktorého mám rada, a vzťah s Blac mu evidentne prospieva.

oznámenie na instagrame

prvá gratulantka

A hor sa oslavovať!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk