Bozkávačka Willa Smitha

pridal WonderWoman 7.4.2016 o 21:58


A žena na fotke nie je jeho manželka.

Ale nie je to ani jeho milenka, nebojte sa. Je to jeho herecká kolegyňa Naomie Harris a bozkávajú sa preto, že im za to platia. Natáčajú totiž v New Yorku film Collateral Beauty a do svojich rolí sa veľmi dobre vžili. Pri romantickej prechádzke v Central Parku pôsobili ako zaľúbený harmonický pár. Napriek tomu nepôjde o žiadnu typickú romantickú srač*ku ale o poctivú drámu, v ktorých je Will tak dobrý.

Zaujímalo by ma, ako sa na tieto fotky pozerá Willova právoplatná manželka Jada, s ktorou sú svoji od roku 1997. Pripadá mi to ako celá večnosť a to v tom manželstve ani nie som. Obaja sa ale tvária, že sú v ich vzťahu spokojní, aj keď je to podľa Willových slov vyčerpávajúce a neznesiteľné. A hoci mi je jasné, že partneri hercov sa musia vedieť odosobniť, Jada (napriek tomu, že je sama herečka) musí byť brutálne nežiarlivá. Pohľad na fotky manžela, ktorý bozkáva inú ženu, jednoducho musí byť nepríjemný. Ale našťastie má v takýchto nepríjemných momentoch k dispozícii svoje rozkošné deti, ktoré jej pomôžu odreagovať sa. S Jadenom môže ísť napríklad nakupovať šaty a Willow jej zaspieva nejakú svoju psychadelickú uspávanku a hneď zabudne na svoje trápenie. Aspoň na to s bozkávajúcim sa Willom.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk