Čo dva týždne dali

pridal kara 7.4.2016 o 19:27


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Iggy Azalea a jej snúbenec Nick Young majú asi tichú domácnosť. Nickov spoluhráč D’Angelo Russell totiž disponuje videom, na ktorom sa Nick doznáva k nevere. A toto video sa dostalo nejakým zázrakom na internet. Iggy video na twitteri okomentovala, že sa jej tento krátky film veľmi páčil a že mu ďakuje, no snubák nosí naďalej a neskôr na twitteri potvrdila, že s Nickom sú stále spolu. Som zvedavá, na ako dlho. Niečo mi hovorí, že hovorcovia už pracujú na oficiálnom oznámení rozchodu.

Ubehlo pár dní od zásnub Roba Kardashiana a Blac Chyny, a Kardashianky mlčia. Všetky. Ani slovom sa k tomu nevyjadrili. Áno, tie osoby, ktoré pomaly aj svoje prdy zdieľajú na sociálnych sieťach, nezagratulovali bratovi k zásnubám. Vyjadril sa ale jeden človek, od ktorého by ste to asi najmenej čakali – Tyga. Len tak pre priblíženie pre tých, ktorí v tom už majú zmätok – Tyga a Blac Chyna boli svojho času zasnúbení a majú spolu dieťa. Potom ho Blac Chyne prebrala 16ka Kylie, Robova sestra. A Tyga na twitteri napísal nasledovné: „Každý si zaslúži byť šťastný. Ako človek to šťastie dosiahne, to nie je moja starosť, pokiaľ to nezasahuje do môjho šťastia. A ja som šťastný, že vidím šťastnú mamu môjho syna. O neho jediného mám v tejto situácii obavu. Chcem, aby vyrastal v šťastnom prostredí.“

Janet Jackson a jej manžel majú asi stroj času. Alebo sú obidvaja padnutí na hlavu. Inak si neviem vysvetliť to, čo sa práve deje. Janet oznámila svojím fanúšikom na twitteri, že robí prestávku v turné, pretože sa s jej manželom rozhodli, že si chcú založiť rodinu, takže teraz musí na príkaz lekárov oddychovať. Len tak mimochodom, Janet má o mesiac 50 rokov a ešte nerodila… Myslím, že ďalší komentár to nepotrebuje.

Iman ešte ani nestihla dosmútiť za svojím manželom Davidom Bowiem a prišla ďalšia rana. Minulý týždeň Iman oznámila na svojom Instagrame, že jej zomrela mama, a prosí všetkých o súkromie.

Lamara Odoma asi život omrzel. Sotva ušiel hrobárovi z lopaty a už zase chlastá. Počas veľkonočných sviatkov ho nafotili v bare, v ktorom vypil niekoľko panákov. Khloé je z toho vraj poriadne na prášky a snaží sa ho donútiť, aby išiel na liečenie, to ale Lamar odmieta, pretože si nemyslí, že má problém. Dokonca jej vraj s úškrnom povedal, že sa mu nič nestane, veď aj naposledy sa z toho vylízal, tak nech sa nestrachuje. Zdroj z nemocnice, v ktorej Lamar ležal, povedal pre magazín People, že Lamar si týmto koleguje o obrovský prúser, pretože jeho zdravotné problémy boli naozaj vážne a mal by byť rád, že jeho obličky začali opäť pracovať a nepotreboval transplantáciu a že piť by nemal vôbec.

Jessice Albe sa v tom úprimnom podnikaní nejako nedarí. Jej Honest Company má na krku ďalšiu žalobu a opäť za klamlivú reklamu. Wall Street Journal objavil v jej údajne prírodných avivážach, saponátoch a iných čiastiacich prostriedkoch vysoký obsah chemikálií, čo naštvalo istú Margo Smith, ktorá žalobu podala. Som zvedavá, ako sa z toho Jessica vyseká.

Možno sa predsa len dočkám! Vyzerá to tak, že veľké turné Spice Girls k príležitosti ich dvadsiateho výročia sa konať bude, teda aspoň to tvrdí blízky zdroj pre magazín Us Weekly. Victoria Beckham síce názor nezmenila, zmenili ho ale ostatné členky, ktoré sa chystajú na turné vyraziť aj bez nej. Už by to chcelo len nejaké oficiálne potvrdenie, nech sa môžem začať tešiť.

Beyoncé sa popri promovaní svojej novej športovej značky Ivy Park v Elle magazíne rozhodla, že trocha uvedie na pravú mieru hystériu okolo jej klipu k pesničke Formation. Povedala, že ľudia si jej klip zle vysvetlili a ona vôbec nie je proti polícii, práve naopak si ich prácu a obetu pre spoločnosť veľmi váži. Je ale proti policajnej brutalite a nespravodlivosti.

Charlize Theron asi nestačili pekné fotky, ktoré nafotila pre Wall Street Journal, a tak zdobí aj titulku britského GQ magazínu. Medzičasom vyšli aj ďalšie citácie z jej rozhovoru pre WSJ, v ktorom rozprávala aj o tom, ako sa s Tomom Hardym zle pracuje. Vraj počula, že taký nebýva vždy a že ľudia s ním majú dobrú skúsenosť, ale medzi nimi dvoma to iskrilo a rozhodne nie v tom pozitívnom slova zmysle. To je ale podľa nej jeden z dôvodov, prečo mal Mad Max: Fury Road taký úspech – ich postavy totiž mali napäté vzťahy aj vo filme, takže sa to obom veľmi ľahko hralo.

Batman vs. Superman je vonku a v očiach kritikov neobstál práve najlepšie. A Ben je z toho tak smutný, až je to zábavné.

Ashton Kutcher sa zastavil u Jimmyho Kimmela, ktorému porozprával o svojej dcérke Wyatt.

James Corden si opäť zaspieval karaoke v aute, tentokrát s Jennifer Lopez. A dokonca si smskovali aj s Leonardom DiCapriom.

Jamesovi šla celkom karta a nielen s Jennifer Lopez, ale aj so Salmou Hayek, Rayom Romanom a Garym Oldmanom. Spoločne si zahrali v Bieberovskej telenovele, v ktorej sa dorozumievali len textami z jeho pesničiek.

Iggy Azalea má okrem svojho neverného snúbenca aj ďalšie novinky – klip ku pesničke Team.

Tom Hiddleston si odskočil z filmového plátna do telky, kde sa zahral na rosničku.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk