Gilmorky sú späť

pridal WonderWoman 9.4.2016 o 21:56


Jupííí!!!

Všetci fanúšikovia (alebo asi skôr fanúšičky) seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov sa už určite pár mesiacov tešia na ich návrat na televízne obrazovky. Po siedmich sériách prichádza na scénu ôsma (zrejme, žiaľ, aj posledná) séria s názvom Gilmore Girls: Seasons, ktorá bude zložená zo štyroch 90 minútových epizód. Vysielať ich bude Netflix a ja sa už teraz neviem dočkať výsledku. Budem, samozrejme, veľmi nešťastná, keď nabehnú záverečné titulky štvrtej časti, lebo štyri diely je sakra málo, ale lepšie ako nič. A tak veľmi som si želala, aby sa tam objavil aj Jess <3, že sa mi to vyplnilo. Rada by som totiž ukončila búrlivé hádky s mojim okolím, ktoré si myslí, že Rory má skončiť s Loganom a nie s Jessom. V takých momentoch silno zvažujem vymazanie si dotyčného alebo dotyčnej z priateľov na sociálnych sieťach. Veď Rory s Jessom sú si súdení.

Už je totiž definitívne potvrdené kompletné herecké obsadenie a hoci podľa mňa mohli tvorcovia seriálu Amy Sherman-Palladino s manželom Danielom utajiť meno kľúčovej mužskej postavy, neurobili to. Nebolo by krásne, keby sme do poslednej chvíle netušili, ako to skončí a v poslednej scéne by sa objavil Jess a s tým svojim pohľadom by povedal: „Ahoj, Rory. Už je to dlho, čo sme sa nevideli.“, alebo niečo podobné? Ale keďže Jess bude vo všetkých štyroch dieloch a trápny Logan len vo dvoch, moja dlhoročná túžba sa splní. Rory a Jess navždy. Tak sa teším… A samozrejme, nesmieme zabudnúť ani na Lorelai a Luke-a, ktorí k sebe patria ako dvojdielne puzzle. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme, ale keďže sa už začalo natáčať, do polroka by sme mohli sedieť pred telkou a pozerať nové Gilmorky. Milujem ich, takže dovtedy si idem po x-tý raz pozrieť celý seriál od začiatku a začínam hneď teraz.

Lorelai a Rory na titulke Entertaiment weekly

 Strašne sa pri tomto opúšťam (ale v dobrom!)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk