Jogínka Miley

pridal WonderWoman 10.4.2016 o 22:02


A tiež porotkyňa a partnerka.

Miley nám v poslednej dobe robí celkom radosť. Chodí na normálne slušné akcie, ako napríklad na basketbalový zápas, natáča seriál Woodyho Allena a čo je hlavné – znormalizovala sa. Zaklopem si, ale už dlho nevyvolala žiaden škandál, nemala žiaden odporný koncert a dokonca ani nepostuje psychopatické fotky na sociálnych sieťach. A za tým všetkým stojí s najväčšou pravdepodobnosťou jej láska k Liamovi.

Určite jej pri koncentrácii pomáha aj joga, ktorej sa poctivo venuje. Na svojom Instagrame sa s fanúšikmi (a nami, čo ju z pracovných dôvodov stalkujeme) podelila o fotku jednej zo svojich jogínskych pozícií a musím povedať, že môj pokus o túto pozíciu nevyšiel. Ale ja sa nevenujem joge a mám slabé ruky. Za to Miley to ide fakt skvele, o čom sa môžete presvedčiť aj v zrýchlenom videu, ktoré tiež zozdieľala so svetom. Po piatkovej rannej joge sa vybrala s Liamom a jeho rodinou do vegánskej mexickej reštiky na obed. Za vegánstvo má Miley tiež plusové body. Uvidíme, či jej toto vzorné správanie vydrží aj pri porotcovaní v ďalšej sérii The Voice, v ktorej je už potvrdené jej miesto v porotcovskom kresle. V súčasnej sérii robí kľúčového poradcu a súťažiacim sa venuje vo svojich uletených oblečkoch, preto mám trošku obavy, aby sa opäť nezačala predvádzať. Ale verím, že už je to za ňou a bude robiť všetko preto, aby z nej mal Liam radosť.

Namaste

S Liamom, jeho mamou a bratmi na obede

Miley v The Voice

Rýchly joga tutoriál







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk