Kaley Cuoco je znovu zaľúbená

pridal WonderWoman 12.4.2016 o 21:46


Hádam to tentokrát bude ten pravý.

A hádam to Kaley neuponáhľa ako naposledy. Momentálne opäť zažíva lásku a to s mladým sympatickým jazdcom (na koni) Karlom Cookom. Okrem toho, že zdieľajú spoločnú vášeň pre kone, Karlov ocko je miliardár Scott Cook. Že netušíte, kto to je? Ani ja, ale Wikipedia áno a je to obchodník a okrem iného aj jeden z členov predstavenstva Ebay-u. Cool.

O mladom Karlovi som sa dočítala, že má dvadsaťpäť rokov ( takže o päť menej ako Kaley), meria 186 centimetrov a váži 75 kíl. BMI má teda v norme, keby to niekoho zaujímalo. Žiaľ, viac toho o Karlovi nevieme. Zatiaľ nie je známe, kedy a ako sa s Kaley spoznali, ale vzhľadom na to, čomu sa venuje, predpokladám, že ich zoznámenie prebehlo v konskom sedle. A napriek tomu, že to nie je žiaden extra fešák, vyzerá celkom sympaticky a Kaley pri ňom žiari šťastím, tak mi nezostáva nič iné, ako zaželať im šťastie. A triezve rozmýšľanie, keby náhodou chcela Kaley opäť skončiť s prstienkom na ruke.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk