Čo týždeň dal

pridal kara 14.4.2016 o 20:09


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

A tento týždeň začneme trocha netradične – nie vzťahmi, ale hudbou. Konkrétne koncertom Florence + The Machine. Nedá mi totiž nespomenúť jej koncert vo Viedni, ktorý sa konal v utorok. Ja som sa ho zúčastnila a ešte doteraz nechápem. Florence je úžasná a keď niekto z vás zistí, z akej planéty toto dokonalé stvorenie pochádza, dajte mi vedieť, pôjdem tam bývať.

Rob Kardashian a Blac Chyna nestrácajú čas a hneď po zásnubách začali plánovať svadbu. Blac chce mať minimálne dvojo šiat a za svedka jej pôjde Amber Rose. Svadba by mala byť už toto leto a ja som strašne zvedavá, či tam dorazia aj Kardashianky, ktoré sa doteraz k týmto zásnubám nevyjadrili. Údajne je to preto, že Rob požiadal o ruku zatiaľ každú svoju frajerku, takže už neveria, že teraz to myslí vážne.

Courteney Cox a Johnny McDaid sú definitívne opäť spolu. Takto pekne sa dnes vykusovali na letisku v Londýne.

S Gwen Stefani a Gavinom Rossdaleom to predsa len bude mať šťastný koniec, aj keď asi trocha iný, ako by ste od manželstva čakali. Ich rozvod je už len formalitou, keďže sa konečne dohodli na tom, ako si rozdelia majetok a starostlivosť o deti. Gavin pozbieral niekde zvyšky svedomia a po trojročnej aférke s pestúnkou mal aspoň tú slušnosť, že si nenárokoval na Gwenin majetok. Títo dvaja totiž nemali predmanželskú zmluvu, čiže mal nárok na polovicu. Väčšina ich spoločných financií ale pripadne Gwen, keďže tá mala počas ich manželstva väčšie zárobky. Starostlivosť o deti si rozdelili rovným dielom.

Kelly Clarkson v utorok porodila manželovi Brandonovi druhé dieťa. Tentokrát je to chlapec a volá sa Remington Alexander Blackstock.

Kirsten Dunst a Garrett Hedlund sa rozišli po štyroch rokoch. Dôvod je neznámy. A mne bol donedávna neznámy aj fakt, že Kirsten má nejakého frajera…

Caitlyn Jenner ide v šľapajách svojej dcéry Kylie a už má vlastný rúž. Ten vznikol v spolupráci so značkou Mac a volá sa Finaly Free. Všetky zisky z predaja pôjdu na podporu trans komunity.

Keď Kristen Stewart umyjú, učešú a nalíčia, vyzerá celkom k svetu. Škoda, že nič z toho neaplikuje aj v bežnom živote. Takto vyzerá jej nová reklama pre Chanel:

Khloé Kardashian ešte stále neprešlo rozprávanie o jej novej postave a novom živote, a tak sa nechala nafotiť na titulku magazínu Shape, ktorému o týchto témach porozprávala. Okrem iného opäť plánuje podať žiadosť o rozvod, keďže konečne pochopila, že Lamarovi niet pomoci, pokiaľ si nechce pomôcť sám. Pred pár dňami ho totiž opäť nafotili chlastať v nočnom klube.

Prvé fotky z natáčania nových Gilmoriek sú vonku, nech sa páči:

Cameron Diaz navštívila pred pár dňami Jimmyho Fallona, s ktorým si zahrali hru Drinko a vypili zopár netradičných drinkov.

Nicki Minaj sa zas zastavila u Ellen, ktorej vysvetlila, ako je to s ňou a mužmi. A musím povedať, že keď rozpráva, je mi strašne sympatická. Taká sympaticky šibnutá.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk