Tehotenské oznamy nekončia

pridal WonderWoman 14.4.2016 o 21:58


Máte tipy, kto môže byť ďalší tehotný pár?

Ok, nie sme na farebnom koníkovi, aby sme hovorili o tehotenstve v množnom čísle, akože „my sme tehotní“, lebo to fyziologicky nie je možné. Ale určite ste pochopili, ako to bolo myslené. Len pred pár minútami sme vás informovali o tom, že Blake Lively s manželom Ryanom čakajú druhé dieťa, a teraz tu máme ďalší hollywoodsky párik, ktorý tiež úspešne zamiešal na potomka číslo dva. Pre tých, čo vzorne najprv čítajú a až potom idú do galérie, tu mám nejaké nápovedy.

Títo dvaja sú spolu päť rokov a zatiaľ sa stále nezosobášili. Majú spolu 17 mesačnú dcérku, ktorá sa volá rovnako ako slepá hlavná hrdinka nesmrteľnej mexickej telenovely. Obaja sú herci a obaja sú veľmi sexy, takže fakt, že sa ich rodina rozrastá, určite mnohých nepoteší. Tak už viete, o kom je reč? Správne, sú to Eva Mendes a Ryan Gosling. Us Weekly dnes ide karta, keďže ako prví oznámili dve celebritné tehotenstvá. Toto im potvrdili viaceré zdroje, podľa ktorých videli Evu s bruškom na fotení v Los Angeles. Toto fotenie ale prebiehalo vo februári a mne sa zdá čudné, že s tým nevyrukovali už vtedy. Takže dúfam, že si to Us Weekly nevymyslelo v snahe zvýšiť si čítanosť. Lebo dve oznámené tehotenstvá v priebehu niekoľkých minút sme tu ešte nemali. Normálne čakám, kto ďalší s tým onedlho vyjde na svetlo sveta.

Šíritelia dobrých génov

Plod lásky číslo jeden, čoskoro pribudne číslo dva







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk