Už vieme, kto je otcom Meganinho dieťaťa

pridal kara 14.4.2016 o 17:49


Je to niekto z týchto jej troch hereckých kolegov? Megan to prezradila na Instagrame.

Po prevalení správ o jej treťom tehotenstve sa Megan rozhodla vyjadriť k špekuláciám o tom, kto je otcom jej zatiaľ nenarodeného dieťaťa. Na Instagram pridala fotku s jej hereckými kolegovcami Shiom LaBlbom, Willom Arnettom a Jakeon Johnsonom a k fotke pridala veľavravný hashtag #notthefather. Ani jeden z týchto troch to teda nie je. A konečne sa rozkecali blízke zdroje, takže už nemusíme len špekulovať o tom, či otcom je alebo nie jej takmer bývalý manžel Brian Austin Green. A odpoveď je jasná – áno, otcom je on.

Podľa blízkych zdrojov magazínu People bolo pre nich tehotenstvo veľkým prekvapením (asi nevedia, ako sa robia deti, keď boli takí prekvapení), no napriek tomu sa na bábätko veľmi tešia. A čo to teda znamená pre ich vzťah? Tie isté blízke zdroje tvrdia, že sa nikdy neprestali ľúbiť a že už niekoľko mesiacov pracujú na svojom vzťahu. Dokonca spolu opäť začali bývať v prenajatom dome v Bel Air v Los Angeles. Aby táto situácia nebola málo komplikovaná, zdroje pre TMZ zase tvrdia, že tehotenstvo neznamená, že rušia rozvod. Vraj je stále v pláne. A z týchto protichodných správ sa teda vysomáriť neviem, keďže oba uvedené magazíny mávajú celkom dôveryhodné infošky.

Nedá mi ale nedodať niečo, z čoho sa asi chudák admin bude v pikoškárskom hrobe obracať – veľmi týmto dvom držím palce a dúfam, že to nejako zlepia a že im to už do tretice vyjde naveky (ešte pred svadbou sa už raz stihli rozísť).

Meganino instagramové vyjadrenie k situácii

Megan a Brian v uliciach Los Angeles v utorok







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk