Rodinná idylka

pridal kara 19.4.2016 o 19:57


Megan Fox a Brian Austin Green trávili víkend spoločne aj s ich deťmi.

A napriek tomu, že je podaná žiadosť o rozvod a ešte pred pár dňami sme ani nevedeli, či je Brian otcom tretieho dieťaťa, trúfnem si tento výlet nazvať rodinnou idylkou. Podľa najnovších správ od blízkych zdrojov totiž od toho ďaleko nemajú. E!News vyspovedalo ďalší zdroj, ktorý sa vyjadril, že rozvod sa v najbližšej dobe celkom určite konať nebude a že títo dvaja sa ľúbiť nikdy neprestali a posledný rok veľmi pracovali na svojom vzťahu. Dodal ešte: „Brian a Megan pracovali na sebe samých individuálne, čo zlepšilo ich vzťah ako páru. Vychádzajú výborne, sú najlepší priatelia a poznajú sa naozaj veľmi dobre. Majú medzi sebou obrovskú fyzickú príťažlivosť, ktorá nikdy nezmizla. Obdivujú jeden druhého v tom, akí sú rodičia, a tešia sa na to, že privedú na svet tretie spoločné dieťa. Megan miluje byť matkou a tráviť čas so svojimi deťmi a rodinou. Žijú všetci spolu, nie oddelene.“

Brian sa už k otcovstvu vyjadril tiež a povedal, že bábätko plánované nebolo. Vraj nikdy nie sú plánované, ale keď sa zadarí, tak sa tomu treba prispôsobiť a tešiť sa. Vzhľadom na reči o tom, že už dlho na svojom vzťahu pracujú a snažia sa ho zachrániť, mám pocit, že tretie dieťa nie je len výsledkom fľaše vína a zlého úsudku v nejaký upršaný večer. Skôr mám pocit, že sa im to podarilo počas udobrovania, nie že sa udobrujú len kvôli bábätku. Asi len čas ukáže, ako to všetko s touto rodinkou nakoniec dopadne, no ja im držím palce a dúfam, že o ďalšom rozchode už nebudeme musieť písať.

Brian, Megan, Noah a Bodhi v nedeľu na trhovisku v LA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk