Čo týždeň dal

pridal kara 21.4.2016 o 20:59


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Neubehol ešte ani týždeň, odkedy Chrissy Teigen porodila, a obaja rodičia už nadšene instagramujú. Nech sa páči, toto je malá Luna Simone:

Evu Mendes neprešlo trapošenie ani pri druhom tehotenstve. Opäť si zakrýva brucho taškou, kabátom a všetkým možným, aby sme náhodou nič nevideli.

Napríklad taká Behati Prinsloo sa za svoje bruško nehanbí. Svojich fanúšikov pravidelne zásobuje fotkami. Podľa blízkeho zdroja magazínu People čakajú s Adamom Levinom dievčatko.

Gwen sa len pred pár dňami dohodla s Gavinom Rossdaleom na majetkovom vyrovnaní a na starostlivosti o ich spoločné deti, a je celkom možné, že už čoskoro ju čaká ďalšia svadba. V prípade, že povie áno. Podľa blízkych zdrojov UsWeekly sa chystá Blake Shelton pokľaknúť s prsteňom, lebo Gwen je všetko, po čom kedy túžil. Som teda fakt zvedavá, ako toto dopadne.

Už skoro bývalý manžel Cheryl Cole je nasratý. V médiách totiž prasklo, že Cheryl a Liam Payne spolu randia už zrejme od októbra, no on a Cheryl sa oficiálne rozišli až koncom roka 2015. Rozvod sa už aj tak naťahuje a tieto informácie ho ešte asi skomplikujú. Cheryl na twitteri infošky o nevere z jej strany poprela. Mimochodom, urobila aspoň jedno rozumné rozhodnutie – vraj sa plánuje čo najskôr zbaviť priezviska a pokračovať vo svojej kariére len pod menom Cheryl. Rozumný nápad, keďže priezvisko sa jej mení skoro tak často ako ročné obdobia.

Kendall Jenner a Harry Styles už zrejme nie sú spolu. Magazín People má potvrdené od viacerých zdrojov, že Kendall už pár mesiacov tajne randí s basketbalovým hráčom Jordanom Clarksonom. Je vraj veľký gentleman, čo Kendall imponuje. Harryho vraj mala rada, ale ten má problémy sa viazať, takže hľadá šťastie inde.

Joe Manganiello bol minulý týždeň hospitalizovaný, pretože mu prasklo zapálené slepé črevo. Jeho stav bol vraj celkom vážny a pri operácii boli nejaké komplikácie. Žiadne nové infošky o jeho stave zatiaľ nie sú.

Nový film o Jasonovi Bourneovi má konečne trailer. A už vieme aj meno filmu – bude sa volať rovnako ako hlavná postava: Jason Bourne. Film príde do kín koncom júla a ja už sa teraz neviem dočkať.

Rihanna má vonku ďalší klip a ten je opäť plný ceckov. Nič iné sa ale asi ani nedalo čakať, keďže sme videli fotky z natáčania. Riha, už to nikoho nezaujíma, obleč sa.

Taylor Swift zodpovedala pre magazín Vogue 73 otázok u nej doma:

Beyoncé má pre nás nejaký záhadný nový projekt so zašifrovaným názvom Lemonade, a chystá sa ho odhaliť v sobotu večer na HBO. Fanúšikovia čakajú nový album, snáď nebudú sklamaní rovnako ako pri jej veľkolepom ozname v Good Morning America.

Johnny Depp a Amber Heard sa šikovne vyhli väzeniu. Minulý rok v máji „prepašovali“ do Austrálie svojich dvoch hafanov, za čo im hrozil celkom prúser. Táto kauza sa ešte stále ťahá a v snahe ju uzavrieť sa Johnny a Amber ospravedlnili na videu, z ktorého naozaj kričí to, ako veľmi ich to mrzí…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk