Sto najvplyvnejších ľudí

pridal WonderWoman 23.4.2016 o 20:50


Podľa magazínu Time.

Magazín TIME zostavil tento rok rebríček sto najvplyvnejších ľudí sveta. Týchto vyvolených rozdelili ešte do piatich kategórií, a to: pionieri, titani, umelci, lídri a ikony. V kategórii pionieri sa objavili napríklad Caitlyn Jenner, alebo youtuber PewDiePie. V titanoch sú vedľa seba súčasný pápež František a manželia Zuckerbergovci. Veď hlava cirkvi a hlava Facebooku sú skoro to isté, no nie? (#irónia) Najvplyvnejšími ženskými umelkyňami sú aj herečky Melissa McCarthy a Charlize Theron, mužskú časť zastupuje herec Idris Elba.

Kategória lídrov pobavila, keďže v nej majú miesta Vladimir Putin, Barack Obama, Donald Trump a Hillary Clinton. Chcem zostať apolitická, takže to nechám bez komentára. No a medzi ikony sa nejakým nedopatrením zaradila aj Nicki Minaj, Karlie Kloss a právom Adele a Leonardo DiCaprio. Všetci títo ľudia sú súčasťou veľkej stovky, ale zvyšok sú väčšinou neznáme mená, takže vás nebudem nudiť kompletným zoznamom a poďme rovno do galérie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk