Výlet na pláž

pridal kara 24.4.2016 o 9:16


Kim, Kourtney, North a Penelope na pláži.

Kardashianky a ich kamoši sa momentálne nachádzajú v Miami, kde im za pätami behá kamerový štáb a natáča novú sériu ich rodinnej reality šou Keeping Up With The Kardashians. Kourtney Kardashian oslávila pred pár dňami 37. narodeniny, a oslavy všeho druhu sú v ich reality šou vždy vďačnými zápletkami. Buď sedia v kuchyni u Kris, riešia rodinné drámy a žerú šaláty alebo niečo oslavujú. Oslavovať sa teda rozhodli v Miami, aby troška zmenili prostredie.

A keďže so sebou zobrali aj svoje deti a v pätách majú kamery, museli sa im aj troška venovať. A tak Kim a Kourtney vzali svoje dcérky North a Penelope na pláž, kde sa troška vybláznili. Je sranda, ako sa obe skôr potatili. Penelope je celý Scott a Karol by otcovstvo nezaprel nech by akokoľvek chcel. A keď už som spomenula toho Karola – hrdá manželka Kim bola opäť navlečená do jedného z jeho overalov a tuším sa jej opäť podarilo dačo schudnúť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk