Nikdy nepodvádzajte Beyoncé

pridal kara 25.4.2016 o 8:07


Lebo o vašej nevere napíše celý album. Že, Jay Z?

Ako som vás už informovala, Beyoncé plánovala na sobotu večer veľké noviny na HBO. A tak sa aj stalo, vonku je jej nový album Lemonade. Na HBO bol odvysielaný hodinový vizuál k albumu, po ktorom zavesila celé nové dielo na Tidal. Vraj by sa mal ale objaviť aj na iTunes. A pre tých šikovnejších, ktorí sa radi hrajú na pirátov z Karibiku, za pár sekúnd nájdete na stiahnutie aj vizuál a aj album. Ale teda nerobte to, lebo to sa nemá, veď viete.

Posledných pár rokov mi Beyoncé nie je veľmi po chuti, no hneď na začiatku a bez hanby priznávam, že týmto albumom ma úplne dostala. Prebudila vo mne cit a ľútosť. A je to možno práve vďaka tomu, že konečne zahodila za hlavu hru na dokonalosť a priznala problémy. Celý album sa totiž točí okolo nevery. Jedna pesnička za druhou vás prevedie od jej pochybností, cez zistenie pravdy, hnev, odchod, až po odpustenie. Beyoncé sa skrátka prestala hrať na dokonale šťastnú a nedotknuteľnú a ukázala sa ako normálna žena.

Albumom sme sa vrátili dva roky dozadu a ukazuje sa, že bez vetra sa ani lístok nepohne a všetky reči okolo problémov v manželstve boli nakoniec pravdivé. Pamätáte si ešte, ako na Met Gala 2014 dostal Jay Z po hube od Solange, zatiaľ čo Beyoncé stála vedľa a pozerala do zeme? Tak už je to všetko jasné, vrátane Solanginho vtedajšieho statusu na twitteri. Už vtedy sa špekulovalo, že za bitkou stojí módna návrhárka Rachel Roy a Jayove pletky s ňou a Rachel okrem toho, že je štetka, je tak trocha aj idiot, lebo sa k tomu teraz v podstate verejne prihlásila. Z Beyonciných úst totiž v Lemonade odzneli slová: „He only want me when I’m not there. He better call Becky with the good hair.“ A Rachel vôbec nie je hanba a len pár hodín po odvysielaní vizuálu na HBO si zavesila na instagram fotku s popisom „Good hair don´t care“. Beyoncina armáda fanúšikov už nabehla a lynčuje. Len mi nie je úplne jasné, prečo nelynčujú aj toho neverného chlapa.

Ale vráťme sa naspäť k albumu. Ten je hudobne troška iný, než sme od Beyoncé zvyknutí. Jedna pesnička je dokonca čisté country a na ďalšej spolupracovala s Jackom Whiteom z The White Stripes, čo môjmu uchu veľmi lahodí. V textoch pesničiek sa dozvieme napríklad aj to, že Beyoncé miestami ľutovala svoje rozhodnutie vydať sa. Samu seba nazvala matkou jeho žijúcich a aj mŕtvych detí (Beyoncé ešte pred Blue Ivy potratila). Jaya prirovnala k svojmu otcovi, ktorý dokázal byť zázračne na dvoch miestach naraz (tiež podvádzal jej mamu). Nechýbalo ani oznámenie, že toto je už posledné varovanie a keď to skúsi znova, príde o svoju manželku. Beyoncé ho drží pekne za gule (dobre mu tak), a tak Jay privolil a dokonca sa na konci vizuálu aj objavil, zatiaľ čo Beyoncé spievala o tom, čo bude ďalej a či sa im lásku podarí zachrániť. Na konci sa objavili aj zábery z ich svadby a aj zábery tehotnej Bey v spodnom prádle, zatiaľ čo Bey spievala o tom, že začnú odznova a uzdravia svoj vzťah.

A prečo Lemonade? Pretože keď vám dá život citróny, urobte si limonádu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk