Mimozemšťania medzi nami

pridal kara 26.4.2016 o 20:13


Ale nemusíte sa báť. Agent J už na tom pracuje.

Dostalo sa k nemu, že tu máme nejakého narušiteľa. V agentúre o ňom nič nevedia, no on si napriek tomu vykračuje ulicami Los Angeles akoby nič. A to bolo treba ihneď preveriť. Mimozemšťan vyzeral nebezpečne a bolo dôvodné podozrenie, že prenáša nejaké choroby. Už-už mu išiel odstreliť hlavu, keď v tom mimozemšťan stiahol rúšku, zložil zrkadlovky a zvolal: „Tato, ty tu čo robíš?“ Áno, je to tak. Z mladého nakazeného mimozemšťana sa vykľul Jaden Smith. Agent J si skoro zlikvidoval syna.

Jaden sa takto zrichtovaný vybral na obed so svojou bývalkou Kylie Jenner. Outfit mu možno pomáhala vyberať jeho aktuálna priateľka, aby v Kylie nič neprebudilo staré city. Myslím, že sa jej to celkom podarilo.

Minule som vám písala o tom, že keď niekto z vás zistí, z akej planéty pochádza nadpozemsky dokonalá Florence, aby ste mi určite dali vedieť, nech tam môžem ísť bývať. A teraz vás opäť prosím o čosi podobné. Planéte, z ktorej pochádzajú deti Willa Smitha, by som sa totiž rada oblúkom vyhla.

J číta Pikošky a tiež nechápe.

„Toto že je môj syn?“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk