A je po láske

pridal WonderWoman 27.4.2016 o 21:04


Hollywood zaznamenal ďalší rozchod.

A je to tu, ďalší skrachovaný vzťah. Po skoro dvoch rokoch sa skončila láska Zaca Efrona a jeho dnes už bývalky Sami Miro. Pre Just Jared to pred dvoma dňami potvrdil zdroj z ich okolia a Zac sa nepriamo priznal tým, že zo svojho Instagramu vymazal všetky spoločné fotky so Sami. Tento krok inak všeobecne nechápem. Keď sa dvaja ľudia (normálne) rozídu, prečo musia zároveň vymazať aj všetko pekné, čo spolu zažili? Veď nikto im nekáže si tie spomienky každý večer pripomínať a možno sa tak zbytočne trápiť. Ale zničiť všetko, čo spolu dvaja ľudia mali a definitívne to odstrániť z povrchu zemského, to mi príde kruté a bezvýznamné. Ale ok, nevieme, čo sa vlastne v prípade týchto dvoch stalo.

Ešte začiatkom tohto mesiaca boli spolu ako párik na Coachelle, aj na MTV Movie Awards. A o niekoľko dní už pár netvoria. V novembri minulého roku boli spolu na výlete v Ázii, takže fakt nechápem ten náhly rozchod. Žeby Sami žiarlila, že Zac momentálne predvádza svoje vysekané telo v pripravovanom pokračovaní Baywatch-u? Alebo si začal Zac pri natáčaní robiť chute na svoju sexy kolegyňu Kelly Rohrbach? Snáď sa čoskoro dozvieme, čo stálo za ich rozchodom. Či to boli štandardné neprekonateľné rozdiely, alebo nedostatok času vzhľadom na ich plné diáre.

Niekdajší zaľúbenci

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk