Čo týždeň dal

pridal kara 28.4.2016 o 19:45


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Okolo minulotýždňovej nečakanej smrti Princea sa šíri kopec špekulácií. Polícia ale potvrdila, že v čase smrti mal pri sebe lieky na predpis proti bolesti. Tie vraj ale nie sú dôvodom jeho smrti. Prince mal zdravotné problémy, ktoré boli zrejme dôvodom, prečo takéto tabletky užíval. National Enquirer sa nezaprel a priniesol šokujúce odhalenie – Prince mal údajne AIDS. Diagnostikovať mu ho mali 6 mesiacov pred jeho smrťou. To by síce vysvetľovalo, prečo ho skolila obyčajná chrípka, a nepopieram, tento scenár napadol aj mne, ale pokiaľ nič nepotvrdia oficiálne, odmietam to z rešpektu voči zosnulým prezentovať ako fakty. Prince ale nemal jednu vec a to vieme celkom isto – nemal závet. Keby bol tak vážne chorý, neverím, že by si tieto veci neporiešil. Každopádne, môžeme sa asi tešiť na veľké ťahanice o jeho majetok.

Prejdime ale k téme číslo dva za posledný týždeň – Lemonade. Po tom, čo fanúšikovia začali na internete šikanovať Rachel Roy a jej dcéry (ktorým úplne vážne želali aj smrť), sa Rachel v pondelok ospravedlnila z pracovných povinností kvôli osobným dôvodom. Šikane sa nevyhla ani známa televízna kuchárka Rachel Ray, lebo niektorí ľudia sú idioti a pomýlili si ich. Tá to ale vzala s humorom a zozdieľala recept na citrónovú limonádu. A Rachel Roy konečne oficiálne poprela aférku z Jayom. Pre magazín People povedala, že na týchto rečiach nie je ani kúsok pravdy, že jej instagramový príspevok bol len nepochopený a že by sme nemali tolerovať takúto šikanu za žiadnych okolností. Naďalej sa teda pátra po Becky s dobrými vlasmi a jedna z teórií je, že nejde o nikoho konkrétneho. Jay si skrátka rád zahol a ich vzťah tak vyzeral roky. Zmeniť to malo až narodenie Blue Ivy, kedy si Beyoncé povedala, že čo to vlastne robí, že tak isto žila roky aj jej mama a ona to nechce, pohrozila Jayovi, ten sa uvedomil a všetko je v poriadku. Ďalšie blízke zdroje zase tvrdia, že Jayove aférky vyvrcholili až do toho, že Beyoncé a Jay Z už medzi sebou nemali prakticky žiaden vzťah, no podarilo sa im to zvrátiť v manželskej poradni. Ďalšie zdroje tvrdia, že Beyoncé a Jay Z celý album vymysleli len ako fiktívny príbeh a chceli využiť reči o ich rozpadajúcom sa manželstve. A ďalšie zdroje tvrdia, že Beyoncé napísala celý album o jej otcovi, ktorý roky zahýbal jej mame. A tak ďalej. Strácam prehľad. No ja som aj tak stále presvedčená o tom, že je to založené na pravde. Roky rokúce sa totiž hovorí o Jayových neverách a po vzhliadnutí Lemonade ma už o opaku nepresvedčí ani Beyoncé osobne.

Kelly Clarkson ukázala svetu svojho týždňového synčeka Remingtona na Instagrame.

Najstarší z bratov Jonasovcov, Kevin Jonas, čaká s manželkou Danielle druhé dieťa.

Mladšiemu Jonasovi sa ale v láske nedarí. V rozhovore pre Daily Mirror okomentoval svoj rozchod s Gigi Hadid a povedal, že sa cez to preniesla a posunula sa ďalej (rozumej k Zaynovi) naozaj veľmi rýchlo. Evidentne sa mu to ešte stále nepáči. A keďže bol hlavným dôvodom ich rozchodu nedostatok času, ktorý si Gigi na nového chlapa zrazu našla, ani sa mu nečudujem.

Blízke zdroje potvrdili magazínu UsWeekly, že Megan Fox mäkne a začína uvažovať nad tým, že stiahne žiadosť o rozvod.

Už v roku 2014 sa špekulovalo o tom, že Chloe Grace Moretz a o dva roky mladší Brooklyn Beckham spolu randia. Až teraz to ale asi dopracovali do oficiálneho chodenia. Brooklyn ich lásku potvrdil na instagrame spoločnou fotkou, ku ktorej dal ako popis len srdiečko. Victoria je vraj z Chloe nadšená.

V láske sa nedarí ani Paris Hilton. Tá sa po roku rozišla s frajerom, milionárom a podnikateľom Thomasom Grossom

Už poznáme dôvod, prečo sa Zac Efron a Sami Miro roziši. Vraj na seba nemali toľko času a ich city ochladli. Zac bol nakoniec ten, ktorý sa rozhodol vzťah skončiť, no rozchod nebol ľahký ani pre jedného. Teda aspoň to tvrdí blízky zdroj pre E!News.

Liam sa síce tvári, že s Miley zasnúbení nie sú, ale Miley o tom asi nevie. Asi nečíta Pikošky. Plánuje totiž letnú svadbu a s organizáciou jej pomáha jej mama. To aspoň tvrdia blízke zdroje magazínu UsWeekly.

Olivia Wilde si vyrazila na dovolenku s rodinkou. Na Havaji predviedla Ignácovi svoje rastúce bruško a ja nechápem, prečo je menšie, než bolo na jej instagramovej fotke.

Je to oficiálne – Pamela Anderson sa objaví v pripravovanom Baywatch filme. Údajne si má zopakovať svoju úlohu CJ Parker, no mne nie je úplne jasné ako to chcú spraviť, keďže CJ hrá Kelly Rohrbach.

Aj Angelina sa vráti do úlohy, ktorú si raz už zahrala. Disney konečne oficiálne potvrdilo, že Angelina si opäť zahrá Maleficent a podľa imdb.com príde film do kín budúci rok.

Disney oficiálne potvrdilo aj Emmu Stone ako ďalšiu Cruellu De Vil. A mne sa ešte stále tento výber nepáči.

Charlize Theron, Jessica Chastain, Emily Blunt a Chris Hemsworth zavítali k Jamesovi Cordenovi, s ktorým si zahrali hru, pri ktorej James hádal na základe poslednej prehranej pesničky, poslednej odfotenej fotky a smsky, komu z nich patrí mobilný telefón. Tak čo, komu patrí?

Tom Hanks navštívil talk show Stephena Colberta, v ktorej dal pár užitočných rád začínajúcim hercom.

Okrem tipov pre začínajúcich hercov tu máme zopár aj pre ašpirujúce modelky. Gisele Bundchen sa o ne podelila u Jimmyho Fallona.

Všade samá limonáda. James Corden už stihol urobiť paródiu na vizuál k Beyoncinmu novému albumu:

Včera bol v USA Deň administratívnych pracovníkov a pri tejto príležitosti si Ellen pripravila prekvapko pre jednu jej administratívnu pracovníčku. Tým prekvapkom bol Chris Hemsworth.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk