Irina trénuje na svadbu

pridal WonderWoman 1.5.2016 o 19:56


Vystriedala niekoľko svadobných šiat.

Ale netešte sa, nebolo to na súkromné účely v nejakom luxusnom svadobnom salóne, ale na prehliadke svadobných šiat. V piatok zažiarila na Barcelona Bridal Week-u pri uvádzaní kolekcie Pronovias na tento rok. Neviem, či to bolo len tými nádhernými svadobnými šatami, ktorých predviedla niekoľko kúskov, alebo ňou samotnou, no bola by z nej prekrásna nevesta. Každé jedny jej sadli ako uliate a na Bradleyho mieste by som neváhala, vyskočila za ňou na mólo a požiadala ju priamo tam o ruku. Bolo by to celkom romantické, no nie?

Ale Bradley nebol v Barcelone a nesedel v prednom rade s očami uprenými na svoju krásnu frajerku. Nie, nie. Bradley bol v ten večer v Santa Monice, na večeri v reštaurácii Giorgio Baldi a na tú večeru zobral Lady Gagu. A zobral ju tam vo veľkom štýle na svojej motorke. Tiež ste z toho mierne v pomykove, tak ako ja? V marci to boli raňajky s Naomi Campbell a v apríli večera s Lady Gagou? Akože nejdem vytvárať žiadne konšpiračné teórie, Gaga je predsa šťastne zasnúbená žena, ale ako toto celé vôbec vzniklo? To prišiel Bradley k domu Gagy a Taylora Kinneyho, zazvonil a povedal mu: „Nazdar, Taylor, prišiel som vziať Gagu na večeru. Ozaj, nech si nezabudne bundu, ideme na motorke.“ Neviem, muselo to byť divné. Ignácovi sa to tiež zdalo divné. Ale bol rozhodne rád, že sme ho neposlali do Barcelony. Motorky sa mu vraj fotia lepšie ako svadobné šaty.

 

 Krásna nevesta Irina

 Pofidérna večera

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk