Katka Middleton na obálke Vogue

pridal kara 2.5.2016 o 20:51


Aj ona oslavuje sté výročie magazínu Vogue.

Kate ako sme ju ešte nevideli. Na titulke magazínu a rovno Vogue. Katka kývla na toto fotenie pre britskú verziu módnej biblie pri príležitosti stých narodenín magazínu. Fotky má na svedomí fotograf Josh Olins a budú vystavené v galérii na výstave Vogue 100: A Century of Style, ktorú si môžete v National Portrait Gallery v Londýne pozrieť už od včera.

K fotkám máme aj vyjadrenie od jej hovocu: „Vojvodkyňa bola poctená, že mohla byť súčasťou osláv stého výročia inštitúcie, ktorá poskytla platformu pre niektorých najviac renomovaných fotografov v histórii tejto krajiny. Je neskutočne vďačná tímu Vogue a National Portrait Gallery za to, že ju oslovili. Chcela by vyjadriť vďaku fotografovi Joshovi Olinsovi za to, že sa s ním tak dobre pracovalo. Vojvodkyňa sa ešte nikdy predtým nezúčastnila takéhoto fotenia.“

Kate sa v galérii zastaví pozrieť si fotky až v stredu, dnes totiž oslavuje niečo omnoho dôležitejšie než sté narodeniny magazínu Vogue, a to prvé narodeniny jej malej princeznej Charlotte. Pri tejto príležitosti sa zverejnili ďalšie fotky malej, ktoré opäť nafotila Kate.

oslávenkyňa Charlotte







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk