Obchodík s mariškou nebude

pridal locco 3.5.2016 o 21:18


Ktorému hercovi zmarili úradníci veselý biznis plán?

Áno, ste tu správne, aj takéto veci sa dejú vo svete celebrít. Dnes vás výnimočne nebudem naťahovať ako tvár Zdenky Studenkovej a prejdem k veci. 54-ročný herec a dlhoročný vegán (nemal možnosť pochváliť sa, takže som musel ja) Woody Harrelson, sa prednedávnom rozhodol, že aj mimo filmového plátna bude ľudom rozdávať radosť. Doslova. V tuhej a zelenej forme. Jeho chrabrý úmysel mu však zmarili úrady. A ja až sem počujem, ako mu teraz praská srdce. A možno to len praská kĺb na mojej stoličke, neviem. No čo, aj na tlstých ľudí svieti slnko. Pokiaľ nie sme v mekáči.

Detaily tohto prípadu asi nepoznáte, tak vás zahltím pár informáciami. Woody vlastní firmu s názvom Simple Organic Living, ktorej pole pôsobnosti chcel trochu rozšíriť. Konkrétne na havajských ostrovoch, kde má jeden zo svojich domov. Tam sa v ostatnej dobe zmenil zákon o distribúcii a predaji lekárskej marihuany. Na predpis, pochopiteľne. Ihneď po zmene tohto zákona obdržal miestny úrad 66 žiadostí od distribúcie chtivých subjektov. Nakoľko aj Woody spĺňal všetky náležité podmienky (Sídlo na Havaji, milión dolárov v hotovosti a ďalších disponibilných sto tisíc na prevádzku obchodu), tak aj on žiadosť podal. Okrem iného, medzi jeho konkurentmi sa vyskytovalo aj meno spoločnosti, ktorú vlastní nerd Henk Rogers. To je kto? Chlapík, ktorý vynašiel tetris. Zo všetkých uchádzačov však vybrali kompetentní úradníci iba osem mien, a bohužiaľ pre Woodyho (aj pre Henka), jeho meno sa medzi nimi nenachádzalo. Asi je na Havaji nízka miera korupcie, alebo len Woody zabudol na termín nástenkový tender. Škoda, no možno sa mu podarí inak zveľadiť tamojšie podnikateľské prostredie. Inak aj u nás by sa mohli zmeniť zákony, nebolo by na škodu si iba v jednom obchode zadovážiť všetky nevyhnutnosti pre život. Dobrý deň, čo vám dám? Rumbu, 30 deka tresky a trávy. Nejako veľa, to máte na celý mesiac? Samozrejme, počkať, tú tresku ste mysleli, však.

Woody Harrelson. Poznať by ste mohli zo série The Hunger Games, alebo krimijeby True Detective

Henk Rogers. Už keď som ho spomenul

Keď je reč o tráve a fastfoode



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Woody Harrelson




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk