Krátkej láske odzvonilo

pridal WonderWoman 5.5.2016 o 21:11


Kristen dala svojej francúzskej milenke au revoir.

Kristen Stewart, alebo sexuálny loudil, ako ju nazval môj kolega locco, je opäť single. Po necelých dvoch mesiacoch randenia s francúzskou speváčkou/hudobníčkou/herečkou Soko sa ich krátky, ale o to intenzívnejší vzťah skončil. Podľa zdroja Us Weekly to bola práve mastná hlava Kristen, kto dal Soko kopačky. Tento zdroj však zároveň tvrdí, že je tu stále šanca, že sa k sebe vrátia.

Neznie to až tak nelogicky, keďže dva mesiace sú dosť krátka doba na to, aby sa dvaja ľudia dostatočne spoznali, nie to ešte zistili, že ich vzťah nemá zmysel. Vyzerali totiž spolu veľmi spokojne a zaľúbene (ok, Soko vyzerala zaľubene, Kristen sa popri nej len viezla), takže nerozumiem, čo sa medzi nimi stalo. Je však pravda, že Soko mala pri pohľade na Kristen taký ten šialene oddaný výraz, takže možno to s tou láskou preháňala. A citovo chladnejšia Kristen sa rozhodla pribrzdiť, alebo rovno zaradiť spiatočku. Nikto predsa nechce mať po svojom boku fanatika, ktorý priam bozkáva zem po ktorej kráčate. Uvidíme, či sa dozvieme viac o dôvode ich rozchodu, alebo bude ten rozchod taký krátky, ako samotný ich vzťah.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk