Neposlušné cecky

pridal locco 5.5.2016 o 10:07


A bez cenzúry by sa nenašli?

Bohužiaľ nie. A taký to mohol byť krásny deň. Možno však ešte niekedy budeme mať možnosť vidieť 35-ročné cecky Alessandry Ambrosio v plnej kráse, ktorá sa fotila na pláži v Malibu, aby trochu popromovala svoju značku s názvom Ále by Alessandra. A teraz rýchlo rolujte do galérie, lebo tu už vás nič dobre nečaká, keďže absolútne netuším, o čom by som mal ďalej písať. Pokúsim sa s tým však trochu vyj*bať, aby som vykázal činnosť a tento zbytočný článok obsahoval aspoň stanovenú dĺžku. Teda opticky.

Takže, ako prvé skúsim zväčšiť riadkovanie, aby som celý text roztiahol. P*či, nefunguje. Čo teraz? Zatiaľ nepodlieham panike, skúsim zväčšiť písmo. No samozrejme, nedá sa. Prepadám zúfalstvu, s tým debilným formátom asi nič neurobím. Aha, ešte mi svitla iskrička nádeje. Po každom slove dám namiesto jednej medzery dve, to si určite nikto nevšimne. Hlavne môj šéf, ktorému sa už dlhšiu dobu nepozdávajú moje články. Konkrétne od júna minulého roku.

Dobre, to najhoršie mám za sebou, už mi chýba iba kúsok. Poď, to dám. Sa hecujem. Inak ak to takto pôjde ďalej, o chvíľu si víťazoslávne doma v kajute pribijem na stenu to najdôležitejšie ocenenie – žurnalista mesiaca. Tento článok mi k tej cene zaručene pomôže. Manka bude na mňa veľmi pyšná, silno ma vyťahá za líčka, lebo konečne niekto ocení môj profesionálny prístup k práci. Na parádu. Tak, už musím ísť, zase ma otravuje úderka z úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Ale fakt netuším, prečo mi nedajú pokoj aspoň teraz v decembri.

Alessandra Ambrosio sa fotí pre svoju značku Ále by Alessandra







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk