To je ale pekný párik

pridal WonderWoman 7.5.2016 o 18:51


Ale len na fotení.

Nick Jonas a Emily Ratajkowski spolu nafotili editoriál pre júnové vydanie magazínu Glamour. Je to letné vydanie, takže Emily bola v plavkách, Nick v tielku, zabávali sa spolu pri bazéne… Vyzerali ako pekný nový párik. Ale Emily je predsa zadaná mladá žena a o Nickovi sa už dlho šepká, že preťahuje sexy MILFku Kate Hudson. Takže nemáme ani najmenšie podozrenie, že by medzi vymakaným Nickom a sexy Rajtkou mohlo k niečomu dôjsť.

Okrem fotenia poskytli obaja aj rozhovor, v ktorom sme sa napríklad dozvedeli, že Emily je feministka napriek tomu, že neustále ukazuje cecky. „Holím si podpazušie a nosím make up. Ženy môžu byť tie, ktoré to majú pod kontrolou, aj keď sú hore bez, alebo sú sexy.“ Tiež prezradila, ako sa vyrovnáva s hejtom na sociálnych sieťach. „Dôležitá vec, na ktorú treba pamätať je, že sociálne siete nie sú reálny život. Ľudia by nikdy nepovedali tie veci osobne.“ Okrem toho sa podelila o príklad toho, ako trávi čas so svojim frajerom. „Vzala som svojho priateľa do kórejských kúpeľov. Bolo to vtipné, lebo šiel do oddelenej časti s ostatnými nahými mužmi. Potom sme spoločne vyšli von, cítili sme sa skvele a vymieňali si príbehy.“ Nick v rozhovore zahral na citlivú nôtu, keď spomenul svoj rozchod s Oliviou Culpo. „Minulý rok som začal písať album, potom sa život prerušil. Prešiel som rozchodom a to dosť ovplyvnilo moje písanie.“ Chudák, tvári sa ako jediný hudobník, ktorého tvorbu ovplyvnila nešťastná láska. To bude možno tým, že nazývať ho hudobníkom je prehnané.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk