Blac Chyna je tehotná: dráma pokračuje

pridal kara 8.5.2016 o 18:50


Pretože v tejto rodine dráma nikdy nekončí.

Ako už iste viete, Blac Chyna a Rob Kardashian spolu čakajú dieťa. Blac Chyna po oznámení svojho tehotenstva na Instagrame poskytla médiám vyjadrenie, v ktorom nás oboznámila s tým, že k oznámeniu tehotenstva bola dotlačená po tom, čo Robova rodina poskytla tieto informácie médiám. Pôvodne chceli tehotenstvo oznámiť až dnes – na Deň matiek.

„Blac Chyna by uprednostnila, keby mohla oznámiť tieto správy sama na Deň matiek. Ale Robova strana rodiny údajne poskytla tieto informácie médiám, takže to musela oznámiť skôr. Jediní ľudia z Chyninej strany, ktorí o tehotenstve vedeli, som bol ja a Amber Rose. Ani jej mama to nevedela. Okradli ju o jej moment, a to je veľmi smutné. Je to všetko biznis. Je tu reality šou, ktorá potrebuje reklamu.“ Jej hovorca ešte dodal: „Je veľmi šťastná a darí sa jej dobre. Nemala žiadne ranné nevoľnosti.“

Od oznámenia tehotenstva už ubehli dva dni a opakuje sa situácia, ktorá nastala po ich zásnubách. Kardashianky mlčia ako hrob a opäť je Tyga jediný, ktorý sa unúval jej verejne zagratulovať. Okomentoval jej oznámenie na Instagrame, ku ktorému napísal jednoduché „gratulujem“.

Chyna a Rob už údajne vedia aj pohlavie svojho bábätka a plánujú ho oznámiť čoskoro. Chyna je už údajne v druhom trimestri a mne sa rozum zastavuje – pred troma mesiacmi ju totiž zatkli v lietadle opitú a našli jej dokonca dve tabletky extázy. Naozaj dúfam, že vtedy ešte nevedela, že je tehotná, a teraz už si takúto zábavku odpustí.

Tyga a jeho gratulácia na Instagrame

Dnes Blac vyrazila do ulíc v obtiahnutom oblečku a ukázala rastúce bruško:

A to najlepšie nakoniec – ľuďom na tých internetoch opäť ide karta:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk