Kristen Stewart a jej nové garde

pridal WonderWoman 8.5.2016 o 18:57


Neuhádnete, s kým sa vláči po uliciach Los Angeles.

Prešli tri dni od vtedy, čo sme sa dozvedeli o rozchode Kristen a jej vášnivej Francúzky Soko. Museli byť od seba len pár dní a podľa zainteresovaných bolo pravdepodobné, že sa k sebe ešte vrátia. Aj ja som pravdupovediac tak trochu čakala, že keď sa Kristen začne nudiť, opäť si spraví výlet do Paríža a nechá si trošku ožužlať palec. Ale čo miesto toho spravila večne zamračená Kristen? Utekala za svojou bývalkou a zobrala ju na prechádzku a coffee to go.

Možno si ešte spomínate na Aliciu Cargile, s ktorou sa dali dokopy v júni minulého roku. Bola to jej prvá oficiálna frajerka a iba potvrdila, že Kristen je lesbička, hoci o tom mnohí stále pochybujete. Škoda len, že Kristen nemá absolútne vkus. Mne síce Soko bola sympatická, ale všetok jej pôvab zostal skrytý pod hnusnými handrami, do ktorých sa obliekala. Naopak Alicia by sa radšej mohla schovávať pod obrie šiltovky, lebo na nej žiaľ nie je nič pôvabné. Uvidíme, či sa k sebe tieto dve vrátili, alebo sa Kristen bola len vyplakať na Aliciinom pleci z čerstvého rozchodu. Ignác je nasadený na to, aby to čo najskôr zistil, zdokumentoval a dostal k nám.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk